Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

NORDSTJERNEN: CHANETTE FRA DANMARK

kort 2014

Chanette er veldig glad i den nostalgiske vintagestilen innenfor papirhobby, hun liker det gammeldagse og rustikke utseende på slike papirprosjekter. Chanette begynte med papirhobby i 2009 etter at hun så hvordan andre kunne få til å lage kreative og spennede ting ut av papir. Mange som holder på med kortlaging kan synes at kort til menn kan være vanskelige å lage, men Chanette behersker også det å lage maskuline prosjekter. Som hun selv sier, av og til kan det være nok, som på sjokoladekortet nedenfor, å bytte om på farger så kan et kort laget for en dame også passe like godt til en mann.

Hva er ditt navn?
Mit navn er: Chanette Damlund Nielsen.

Hvor bor du?
Jeg bor i:  Sørby Magle, som ligger ca. 10 km. uden for Slagelse på Vestsjælland.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Jeg blogger på: http://truntemus-nettesblog.blogspot.dk/ – Chanettes kreative blog.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg laver kort, vintage æsker, vintage tags, store og småalbum i nostalgi stilen. Jeg elsker at lave smukke værtinde og vært gaver til at give bort til festlige lejligheder.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg begyndte i  år 2009.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg syntes at det var utroligt smukt at se hvordan andre kunne få kreative og sjove ting ud af papir. Jeg blev helt optaget af det, og syntes det var spændende at undersøge hvordan man kunne lave smukke kort og tags selv, og hvordan farver bl.a kunne sættes sammen, siden hend har det med at scrappe, og lave projekter så taget mere og mere fat i mig og jeg finder og får nye udfordringer som jeg bare må løse og lave, jeg bliver aldrig træt af at scrappe og lave æsker, tags, kort m.m Nu er jeg personligt mere til Vintage og nostalgi stilen, da jeg godt kan lide den gamle stil, og det “rustne look”. Jeg elsker at glæde andre med mine kort og gave ideer.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?

1) Invitation til en 50 års mande fødselsdagsfest
Det skulle være maskulin og beskrive en mand, der skulle ikke være blomster på invitationen.
 
Artikkelen fortsetter på neste side.

3 Comments

Leave a Reply

Translate »
SEMIFINALE 1 – DANMARK: “ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER 2016”

Da er vi klare for den første semifinalen i “Årets skandinaviske...

UFO – HVOR MANGE HAR DU?

Ikke alle vet hva en UFO er i vår verden kanskje,...

NORDSTJERNEN: MERETE FRA DANMARK

Merete har vært kreativ hele sitt liv og begynte tidlig med...

ORGANISERERING FOR VORES HOBBY

Organisering, kan altid være et problem.. Specielt når man har været,...