NORDSTJERNEN: CHARLOTTE FRA DANMARK

0 463

kort

Charlotte Ravn er et kjent navn i det danske papirhobby-miljøet. Ikke bare fordi Charlotte er med og arrangerer Scrapbooking Convention i Middelfart hver vår og høst, men også fordi hun er en multikunstner når det gjelder papirhobby. Nedenfor kan du se Charlottes vakre prosjekter som strekker seg fra egendesignede 3D-prosjekter som en verktøykasse til flotte Mixed Media-lerreter. Du får også se bilder fra Charlottes flotte hobbyrom!

migHva er ditt navn?
Jeg hedder Charlotte Ravn

Hvor bor du?
Jeg bor i en lille by, som hedder Lunderskov, tæt ved Kolding.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Jeg har blogget siden 2006 på Ravn Design 

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg laver kort, layouts, æsker, altered art, art journaling, mixed media – kort sagt næsten alt!

Når begynte du med papirhobby?
Jeg startede med Pergamano for mere end 20 år siden, gik så over til kort, især med punchede blomster og i 2005 lavede jeg mit første layout. Siden har det bare grebet om sig og jeg skal hele tiden lige prøve noget nyt. Senest er det mest Art Journaling og Mixed Media, som har min interesse, men jeg laver også stadig traditionel scrapbooking og kort.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg har altid lavet kreative ting, bla hæklet og strikket, syet strømpehekse og meget andet. Så papirhobby er vel bare en naturlig del af min søgen efter noget kreativt at kaste mig over. Det er så gået hen blevet min yndlingshobby og den hobby, som jeg har hængt fast ved i længst tid. Den giver mig et stort indhold i min tilværelse og jeg har gennem den, fået en masse søde veninder, bla. en flok piger, om kommer her hos mig hver tirsdag aften og scrapper og en anden flok, som jeg bla med jævne mellemrum rejser til udlandet sammen med – gene til scrapevents og kurser.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Jeg har lavet rigtigt mange ting og det var lidt svært at vælge noget ud. Jeg har prøvet at finde noget, som viser, hvor meget forskelligt jeg laver.

Værktøjskasse – Jeg er vild med at lave æsker og oftest finder jeg fine tutorials på forskellige blogge og YouTube at lave dem efter. En værktøjskasse kunne jeg dog ikke finde en tutorial på, så den måtte jeg selv igang med at konstuere.

Værktøjskasse

Kort – Jeg bruger ofte udstandsninger fra mine mange dies og punches på min kort. Blomsterne på dette er hjemmelavede og der ligger en tutorial til dem på min blog.

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA