UT I VERDEN: CHRISTA FRA NEDERLAND

4 1,208

Christa fra Nederland vant klassen for kortlagere i The European Scrap Battle som ble arrangert i fjor, og vi er glade for å kunne vise fram hennes flotte kort i dag. Christa startet med kortlaging i 2010 og hun finner mye inspirasjon på nettet, i årstidene og ved å kjøpe nye stempler. I tillegg til å holde på med papirhobby tilbringer Christa mye tid med sine to hunder, lese bøker og være sammen med venner (og da gjerne venner med samme interesse for papirhobby).

10341962_638119269642422_2862918888341962412_n

Hva er ditt navn og hvor bor du?
Jeg heter Christa, i scrappeverden er jeg også kjent som ScrapMom. Jeg ble 50 år i år og jeg har en flott ektemann, to nydelige døtre (15 og 17 år) og to hunder. Vi bor i de sørlige delene av Nederland.

Hva slags form for papirhobby holder du på med?
Jeg lager som oftest kort ved å bruke stempler eller vintagebilder. Jeg startet med å bruke Magnolia-stempler, men er nå i ferd med å oppdage andre merker også. Jeg fargelegger som oftest med Derwent blyanter, Copic Markers eller Distress Inks.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg startet i 2010 med å lage kort, og samtidig startet jeg min blogg.

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Jeg henter mye inspirasjon fra internett… det er så mange nettsteder og personlige blogger man kan besøke. Årstidene inspirerer meg også, og nye stempler og gode fargelegger er også inspirasjonskilder for meg.

WLVC
Jeg er designer for We love Vintage-utfordringsblogg.
TESB 6e ronde
Kort som fikk Christa med i finalen i The European Scrap Battle.

 

 

PPINKY (2)
Dette er et kort jeg lagde for kort tid siden, jeg har akkurat oppdaget disse nydelige stemplene.
K-DESIGN
Jeg var gjestedesigner for K-Designs etter at The European Scrap Battle var avsluttet. Jeg elsket å arbeide med hennes design.
FINALE TESB
Kort fra The European Scrap Battle, oppgaven var “Dette er meg”: Jeg stempler, maler og designer. Jeg drikker kaffe og min favorittfarge er rød.
Cindy baby Lohan en Lora
Jeg ble kontaktet på Facebook og bedt om å lage babykort. Jeg elsket å lage disse.

10712600_638119476309068_4453472540434801937_o

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Jeg forsøker å finne tid til hobbyen hver dag. Det er avslapning for meg, og også nødvendig siden jeg har en del DT-oppdrag.

Har du andre hobbyer ved siden av papirhobbyen?
Mine to hunder. Jeg elsker å gå tur og leke med dem. Jeg liker også å lese en god bok og tilbringe tid sammen med (som oftest scrappe-) venner.

Kjenner du til noen skandinaviske papirkunstnere og hva er ditt inntrykk av skandinavisk papirhobby?
I fjor deltok jeg på TESB (The European Scrap Battle) som ble organisert av ei dame fra Skandinavia (jeg vant klassen for kortlagere!). Det var mitt første møte med scrappere fra Skandinavia og jeg ble kjent med mange flotte kunstnere. Det er høy kvalitet på layouts og Mixed Media-prosjektene i Skandinavia.

Andre ting du ønsker å nevne i presentasjonen?
Dersom du liker min stil når det gjelder kortlaging kan du besøke min blogg her: Scrap Mom

Design Teams jeg er med i er:
Time for Magnolia utfordringsblogg
We love Vintage utfordringsblogg
My Besties Dutch Girls Designs utfordringsblogg
Treasured Times Rubber Stamps
Paper Nest Dolls

Foto: Christa
Publisert med tillatelse
4 kommentarer
 1. Christa skriver

  I am so happy to be in your magazine !!
  Thank you ….
  XX Christa.

 2. Jennifer D skriver

  Wow Congratulations on Being in the Magazine and all you have Created over the years you truely deserve the success you have. Isn’t lovely to do something you love and it shows. Lots of Hugs Jennifer

 3. Pouwla skriver

  Van harte gefeliciteerd Christa! Prachtig stuk!
  Hier kun je erg trots op zijn, maar je maakt dan ook de prachtigste kaarten. Geniet ervan!
  Liefs Pouwla.

 4. Lena_J skriver

  REally nice cards. Congrats 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA