Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

COPICS: VIN-TAG TIL FLASKEN

Skulle gi bort en vinflaske og hadde lyst til gjøre den om til en personlig gave. Jeg fokuserer mye på at alle kan fargelegge og at man ikke må være noen ekspert eller ta dyre og store kurs for å klare det så jeg vil fortsette å vise dere at det er mulig.GD2016 Marthe Mathisen

Sist valgte jeg å vise dere litt flere lysere fargetoner, men denne gangen har jeg valgt litt sterkere toner og prøvd å fargelegge bordet så det skal ligne treverk.  Jeg tenkte ikke på ideen om å lage en tutorial før jeg var ferdig med tagen men skal få det til i en senere artikkel .

GD2016 Marthe #4-03

Teknikker:  Fargelegging med copics.

GD2016 Marthe #4-01

Fargene jeg har brukt:

  • Bord: E59, 57, 55 og 53
  • Vinflasker: C3, 5, 7 og 9
  • Vin og vinkork:  R89, 46, 27 og 24
  • Etiketter og vinkork:  E21, 11, 00, 000

GD2016 Marthe #4-02

Håper dere fikk noe inspirasjon til å lage tags. Det er en veldig koselig liten ting å gi bort ved siden av en gave og gjør det litt mer personlig.

Ha en fin og kreativ dag,

klem fra Marthe

Tidligere artikler af Marthe, som er vores GD2016 teamie og Copics farvelægnings-Inspirator:

Andre artikler i magasinet, som er relateret til fargelegging:

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...