Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

UT I VERDEN: DAVINIA FRA AUSTRALIA

DSC04014

Davinia fra Australia er en av de mange kortlagerne rundt omkring i verden som virkelig har fått øynene opp for skandinaviske produkter innenfor papirhobbyen. Davinia er veldig glad i Magnolia-stemplene og papir fra Maja Design, Pion og Riddersholm Design. Det kan vi godt forstå. I dag kan du lese mer om Davinia og hennes nydelige kort her i The Paper Crafting.

picMitt navn er Davinia Wood, jeg er engelsk men er bosatt i Vest-Australia sammen med min mann og våre kjæledyr eremittkrabber!

Min blogg finner du her: Davinia Wood

Jeg elsker å lage kort! Jeg elsker det å fargelegge og bruke flotte farger! Og jeg elsker papir!! Dette er det som fikk meg til å starte med denne hobbyen. Jeg elsker Magnolia og å fargelegge motiv ved å bruke Copics og Distress Inks. Og jeg elsker også blonder, bånd, rhinestones og perler – jeg liker at det skinner!

Jeg holder på med hobbyen så ofte som mulig. Jeg arbeider ikke (er en heldig jente!) så jeg forsøker å fargelegge litt hver dag, bare om det er noe av håret eller huden på et motiv.
Mitt hobbyrom… det er lite!! Vi bor i en lav bungalow, men jeg har et skap fullt av bånd, blonder, papir, stempler og så har jeg en bokhylle full av papir, dies, frantage og alle de flotte tingene!! Jeg liker å holde det ryddig så mitt skrivebord er ganske oversiktelig!
Jeg beundrer mange av de produktene som kommer fra Skandinavia. Jeg er veldig glad i Magnoliastemplene og de inspirerer meg veldig. Maja Design, Riddersholm Design og Pion er blant mine favoritter og jeg synes bloggene deres er så inspirerende og informative.
DSC04050 DSC04044
DSC03867DSC04020DSC03549 DSC03498
Hva som inspirerer meg? Vel, jeg elsker vintage- og Shabby Chic-prosjekter, men elegant Shabby Chic! Det er noe så elegant og feminint ved det å kunne lage et nydelig vintageprosjekt. Jeg får inspirasjon fra mange steder; sanger, TV, bøker, bilder og tidsepoker som 1920- og 1940-årene. Magnolias Design Team er også veldig inspirerende og dyktige.
Jeg har vært med i en del Design Teams, men jeg liker best å være med som gjestedesigner. Jeg har vært gjestedesigner for Time for a Magnolia Challenge, Paradise of Magnolia og akkurat nå er jeg gjestedesigner for All about Magnolia Challenge blogg for å nevne noen.
Foto: Davinia Wood
Publisert med tillatelse

One Response

Leave a Reply

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...

JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort...

SEMIFINALE 1 – DANMARK: “ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER 2016”

Da er vi klare for den første semifinalen i “Årets skandinaviske...

UFO – HVOR MANGE HAR DU?

Ikke alle vet hva en UFO er i vår verden kanskje,...