DEKORERT ESKE

1 1,033

Linda som er med i The Paper Crafting som bidragsyter er også med i Barnemix‘ Design Team hvor denne tutorialen ble først publisert. Her viser Linda hvordan man kan dekorere en vanlig brun eske i papp, nedenfor finner du både bilder og video som viser hvordan Linda dekorerte esken.

IMG_1288

Bildene på esken kommer fra KarisaGraphic.etsy.com.

Jeg startet med å male esken hvit og montere på hengsler. Når jeg skal dekorere esker pleier jeg ofte å montere hengsler på lokkene, for når jeg er ferdig med å sette på ark, blonder o.l blir vanlige lokk som skal tres ned på esker vanskelige (umulige) å få på.

Prosjektet underveis:

IMG_1283

Etter at esken var malt med hvit Gesso monterte jeg på alle bakgrunnsarkene. Arkene kommer fra Graphic 45 Secret Garden 6*6 blokk. Alle kantene er svertet med Distress ink – Frayed Burlap.  Det jeg gjorde nå var å lime på forskjellige blonder fra samlingen min og halvperler på snor som jeg også har liggende.  Alle bildene jeg har brukt fra Karisa Graphic er svertet med Distress Ink – Frayed Burlap, før de er montert på grønne matter som også er svertet med samme Distress Ink. Alle bildene er limt på med 3d limputer.

Nå var det bare å dekorere ferdig esken. Jeg har brukt bling swirl fra Prima, resin angel fra Prima, halvperler fra samlingen min, Pearl spray fra Wild Orchid Crafts, silkeblomster fra Tresure de Luxe, roseknopper fra Wild Orchid Crafts, heklet doily fra samlingen min, fugl fra Nille og sommerfuglpunch fra Martha Stewart.

Det ferdige resultatet ser du her, oppi esken:
Innsiden av lokket:

IMG_1318

Esken sett ovenfra:

IMG_1288

Forsiden:

IMG_1294

Baksiden:

IMG_1305

Den ene siden:

IMG_1298

Den andre siden:

IMG_1309

 

Jeg har også en video der jeg viser deler av prosessen. Videoen finner du her:

The Paper Crafting takker Linda for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte eske i magasinet.

Foto: Linda I. Heskestad
Publisert med tillatelse

 

1 kommentar
  1. Maryann skriver

    Hold da op hvor er den bare flot Linda. Det er virkelig smukt arbejde og jeg er ret vild med resultatet her. Super flot i alle de mindste detaljer.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA