Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

DEN STØRSTE GLEDEN…

silje_04-08-untitled-12

Jeg kan tenke meg at dagene på syke- og aldershjem kan bli ganske like og kanskje litt lange. Vi leser stadig vekk om manglende ressurser og at de eldre ikke får den oppfølgingen man så gjerne vil gi. Da er det flott at det finnes ildsjeler som Silje Kristin Aunan som kan lyse opp hverdagen litt. Denne påska dekorerte hun 75 påskeegg som hun delte ut til beboere på syke- og aldershjem i Gildeskål i Nordland. Neste år vil hun invitere deg med på det samme!

Silje fikk idéen om påskeegg-utdelingen mens hun satt og lagde påskeegg til sin mor. Hun fikk med seg flere flotte sponsorer på laget og gikk i gang med å handle inn ingredienser til eggene og det var velfylte egg de eldre kunne kose seg med denne påsken.

Collage påskeegg alternativ 2

Selve eggene ble dekorert med en navnetag hvor Silje hadde stanset til navnet til hver enkelt beboer på de tre syke- og aldershjemmene i Gildeskål.

DSC07338

Påskeeggutdelingen ble en stor sukess. Avisa Nordland skrev om Siljes initiativ før påske, og det hadde noen av de eldre fått med seg slik at de ventet på at hun skulle dukke opp. Siljes nydelige navnetags er visstnok allerede tatt i bruk som dørskilt på en del av rommene på sentrene.

Den største gleden du kan ha er å gjøre andre glad.

IMG_1414

Nå har Silje startet Facebookgruppa “Påskeegg til de eldre – nasjonalt” og vil gjerne ha med seg så mange som mulig på påskeegg-utdeling til neste år. Hun ser for seg at dette kan bli et nasjonalt prosjekt som kan glede mange eldre rundt omkring i Norge. Silje regner med at planleggingen vil starte ut på høsten, men meld deg gjerne inn allerede nå for å følge gruppa.

Foto: Sofie Braseth, Avisa Nordland
Silje Kristin Aunan, Mitt Lille Paperverksted

Bjørnar Thoresen
Publisert med tillatelse

3 Comments

Leave a Reply

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...

JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort...

SEMIFINALE 1 – DANMARK: “ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER 2016”

Da er vi klare for den første semifinalen i “Årets skandinaviske...

UFO – HVOR MANGE HAR DU?

Ikke alle vet hva en UFO er i vår verden kanskje,...