UT I VERDEN: DIANA FRA ROMANIA

4 815

Diana QuillingArt73

Quilling er en form for papirhobby vi ikke har skrevet så mye om i The Paper Crafting tidligere. Derfor er vi ekstra glade for å kunne presentere Diana Badea fra Romania som lager de mest intrikate og flotte kunstverk. Diana startet med quilling for litt over ett år siden og papirhobbyen har nå blitt en stor del av livet hennes.

10156010_152098499jkjg8128488_8410672156585689645_nDet var i april 2013 at datteren til Diana fikk et prosjekt på skolen om involverte quilling. Fram til da ante ikke Diana at denne formen for papirhobby fantes. Diana holder på med quilling hver dag og selvom hun legger det bort for natten følger gjerne hobbyen med inn i drømmene hennes. Diana kutter selv papirstrimlene hun bruker til quillingen. De lages ved å bruke papirkutter og er 1,5 millimeter brede.

“Jeg ser modeller overalt, blomster inspirerer meg veldig. Jeg lukker øynene og forestiller meg hvordan det neste bildet eller kortet skal bli” forteller Diana. Hun liker blant annet å lage julekort og morsdagskort. “Når det er overskyet eller regner, klarer jeg ikke å bruke lyse farger” sier Diana som også har problemer med å bruke fargen rød, den bruker hun bare når hun ikke har noe valg. Favorittfargene er lilla, gult og brunlige toner.

Diana QuillingArt97

Artikkelen fortsetter på neste side.

4 kommentarer
 1. Maryann Laursen skriver

  WAUW this is soooo beautiful and amazing Diana. You are such a talented lady with this here, and it looks absolutely stunning.

  1. diana badea skriver

   Thank you !

 2. Mai-Britt skriver

  This is not for me, as I’m simply not patient enough, but it looks fantastic!

  1. diana badea skriver

   Thank you !

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA