Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

DIN FAVORITT BLANT NETTBUTIKKENE?

ID-100113183 (2) cr
Noen ganger blir vi bare overveldet av de skandinaviske papirhobby-butikkene. De arrangerer utfordringer med premier, de tilbyr oss DT-oppdrag, de teller ned dagene fram til jul ved å arrangere julekalendere, de sponser våre favorittnettsteder  og best av alt; i januar har de ofte store nyttårssalg!

The Paper Crafting har funnet ut at det er på tide å gi noe tilbake så vi ønsker at dere sender oss navnet på deres favoritt blant de skandinaviske nettbutikkene. Du kan stemme ved å bruke skjemaet nedenfor. For å ha en rettferdig avstemning kan man bare stemme en gang. Det vil ikke bli oppgitt navn på de som deltar i avstemmingen.

Bruk gjerne The Paper Craftings liste over skandinaviske nettbutikker for å få oversikt over butikkene, du finner listen i høyre sidefelt her: Skandinaviske papirhobby-butikker. Dersom din favoritt ikke er med i oversikten kan du stemme på den likevel, bare skriv inn navnet i skjemaet. Butikken du stemmer på må ha nettbutikk. De fysiske butikkene er ikke med i avstemmingen da kundegrunnlaget varierer sterkt mellom butikkene etter hvor de er plassert.

Det vil bli kåret en vinner blant nettbutikkene fra hvert av de tre skandinaviske landene. Butikkene som vinner avstemmingen vil få tilbud om å bli presentert i artikler på The Paper Crafting.

Avstemmingen avsluttes:  25. september 2016.
Dersom det er færre enn 15 personer fra hvert land (Danmark, Norge eller Sverige) som har stemt vil avstemmingen for det landet bli kansellert. Det er kun lov å stemme en gang, og etter at skjemaet er sendt inn vil det ikke lengre være tilgjengelig. Dersom du har spørsmål ta kontakt med oss på e-post: editor@thepapercrafting.com


Fields marked with an * are required


Illustrasjonsfoto:
imagerymajestic
FreeDigitalPhotos.net

Leave a Reply

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...