Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

SCD 2015: DITT FAVORITTPROSJEKT?

SCD2015

I forbindelse med Scrapbookingdagen som i år faller på 2. mai ønsker vi i The Paper Crafting å sette sammen et flott online-galleri med favorittprosjekter fra de skandinaviske papirkunstnerne. Derfor ønsker vi å be om at dere sender inn deres favoritter blant prosjektene dere selv lager. Dersom det er vanskelig å velge et av prosjektene kan du sende inn flere, men maksimum fem. Vi gleder oss til å se alle de flotte papirprosjektene!

Papirprosjektene kan være layouts, esker, kort, bøker, altered, 3D-prosjekter og så videre. Når det gjelder layouts med bilder av personer må innsender ha forsikret seg om at personene samtykker til at bildene publiseres. Dersom det ikke er gitt samtykke må bildet redigeres slik at personene ikke er identifiserbare.

Send link til blogginnlegg eller bilde av prosjektet til editor@thepapercrafting.com Papirprosjektene blir publisert under fullt navn og land papirkunstnerne er bosatt. Dersom noen ikke ønsker at dette skal publiseres gi beskjed så tar vi hensyn til det.

Siste frist for å sende inn kort til galleriet er ved midnatt torsdag 30. april.

Illustrasjon: Marit Pedersen
The Paper Crafting

5 Comments

Leave a Reply

Translate »