Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

DIY ENAMEL DOTS – EN OPPDATERING

For en del måneder tilbake utforsket jeg DIY enamel dots. Og med vanlige perler gikk jo ikke det så bra. Så jeg endte opp med ponny beads. Om du ikke fikk med deg den artikkelen kan du jo lese den først, du finner den HER. Men jeg ga ikke helt opp, jeg har fortsatt litt i det små, så her er en oppdatering.

Først fant jeg ut at de hadde et merke jeg ikke hadde prøvd på clash Olshon. Vel, det merke fungerte heller ikke. Så det var failure. Så prøvde jeg Biltema sine, fungerte heller ikke. Deretter Ikea sine, og de kunne nesten funke, men akkurat ikke.

Men så her om dagen fant jeg denne herligheten på en butikk som heter TGR. Den kostet bare 30 kr så jeg tenkte, ja hvorfor ikke. Og det er jeg utrolig takknemlig for akkurat nå 🙂

DSC_2253

For inn i ovnen det bar. Med over og under-varme på 135 grader i 40 min. Og resultatet :

DSC_2244

Whiiiiiiii, endelig en perle som fungerte. Så det betyr at jeg nå har to størrelser hjemme på mine enamel dots, og over all forventning så passer de sammen fargemessing også. De store er pony beads, og de små er perlene herfra.

DSC_2246

Jeg er bare så lykkelig, så nå må jeg ned og kjøpe et par esker til 😉

Og til slutt et lite  bilde til.. Må bare, bare må 😉 Mine 800 nye herligheter.

DSC_2525

Etter å ha testet disse og laget denne artikkelen var jeg nede på TGR for og kjøpe flere. Så gjør ekspetrisen meg oppmerksom på at de har jo poser med perler også. Så det tok jeg da med meg hjem for og prøve. De fungerte de også, men de måtte ha litt sterkere varme, så mellom 150-160 grader i 40 min så så de fleste bra ut der også. Men noen få sklei litt ut eller fikk en liten dimple. Men jeg kommer helt klart til og steke opp flere, for i disse posene var det flere andre farger 🙂

DSC_2533

– Lena_J – 

3 Comments

Leave a Reply

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...

JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort...