DIY – LAV EGNE PLASTLOMMER

0 976

Hej Susan her fra redaktionen, til mappen som jeg lavede til min datter, spurgte hun om jeg kunne lave nogen opbevarings – og fotolommer til hende. Det fandt jeg en løsning på med Fuser fra We are Memory Keepers (WRMK).

Type projekt: DIY, plastlommer
Anledning: Årsjournal
Stilart: Grunge
Teknikker brugt: Fusing
Pynt/decor: Palietter, papirstrimler og udklip fra malebøger
Farve: Distress ink
Udstyr som er brugt: Photo Sleeve Fuser fra WRMK, plastlommer, datostempel og karton til skabeloner

Min sidste artikel handlede om mappen til min datter og nu vil jeg fortælle om hvordan jeg fik lavet plastlommer til hende. Jeg købte færdige plastlommer som jeg delte i to halve lidt større end A5. På det øverste billede viser jeg de forskellige størrelser i kraftigt karton som jeg kunne bruge som skabelon. Kartonen blev lagt ind i selve plastmappen for at sikre at jeg fik de rigtige størrelser, når jeg skulle bruge Fuseren.

Først brugte jeg Fuseren på højre yderkant af mit karton, og skar toppen af. Så brugte jeg inderlomme kartonen for at fuse plads til margen.

Jeg lavede nogen forskellige papirstrimler til selve margen som gør selve plastlommen stærkere, når jeg skulle lave hullerne. Strimlerne fik lidt distress ink.

Strimlerne blev sat i.

Og der kom huller i.

Her er de forskellige plastlommer jeg fik lavet.

Indholdet i mappen er op til min datter, så jeg har lavet meget lyse sider. Hun kan selv bestemme om hvor hun vil farvelægge, sætte sit washitape og skrive sin journaltekst.

Jeg har klippet af forskellige malebøger og sat på løse sider.

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA