Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

DIY MED DIES OG MOSGUMMI

Det er så dejligt, når man kan få meget mere ud af sine dies. Jeg oplever indimellem at sidde med en die, hvor jeg meget gerne kunne tænke mig at have det i stempel. Mange dies fås nu om dage ofte med tilhørende stempler til, men der findes stadig mange dies uden stempler til. Men bare rolig, så kan vi jo bare lave et stempel selv!

Vi skal bruge følgende til at lave vores eget stempel:

  • En diePKL_CBS_Dragonfly_large
  • Et ark mosgummi (fun foam) 2mm. bredt. Tykkere kan også bruges.
  • Udstanseværktøj. Jeg har brugt min Big Shot.
  • Repositionable tape/lim.

Jeg har lavet to stempler i mosgummi ud af et sæt guldsmede dies fra Clearly Besotted Stamps. Hertil findes der ingen tilhørende stempler og jeg har altid rigtig godt kunnet lide disse flotte guldsmede. Og det er bare så ærgeligt, at jeg ikke har nogen stempler i dem.

Til at starte med var jeg meget spændt på, hvordan det ville gå med den meget detaljerede guldsmed. Hvordan det gik, kan I se i min video. Her viser jeg processen fra start til slut med at lave stemplerne i mosgummi, samt hvordan jeg multi-farver det ene DIY stempel.

Da jeg havde fået lavet mine Gør-Det-Selv (DIY) stempler, var jeg klar til at stemple med dem. Jeg har valgt at bruge pigment ink til at stemple med. Dette skyldes primært, at jeg vælger at stemple med multi-farve. Det vil sige, at jeg påfører flere farver sværte på mit stempel i samme omgang.

PKL_IMG_1342

Den fine detaljerede guldsmed har jeg varm embosset ovenpå den multi-farvede guldsmed. Til slut har jeg tilføjet en lille smule Distress Ink rundt om guldsmedene for at få dem til at blive fremhævet, samt symbolisere den blå himmel.

Pia 🙂

Andre lignende artikler:

 

Leave a Reply

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...