Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

DIY PAPIR GRÆSKAR

Efteråret er her og Halloween er også rundt om hjørnet. Jeg kan godt lide at pynte op efter årstiderne, og nu er der tid til at pynte op til efteråret. Og når vi nu elsker at være kreative med papir, så syntes jeg at det ville være perfekt med et lille papir projekt.

Hvem kan ikke lide pynt i hjemmet? Jeg synes det er så hyggeligt at lave home decor, som det så fint kan kaldes, ud af alt mulig slags genbrug. Og de mange genbrugsbutikker der er rundt omkring, kan man faktisk finde nogle gode ting. Jeg gik på jagt efter nogle gamle bøger i forskellige størrelser og tykkelser, for mine papir græsker, og fik 3 bøger til en flad 10’er.  Og de er faktisk ret nemme at lave…

dsc_0120_TDØ

Jeg har lavet en video til jer, som viser hvordan jeg har lavet dem.

Jeg håber at I kan lide video’et, og at jeg har givet jer lidt inspiration til at prøve at lave et græskar eller to.
Tak for de kiggede med i dag, og rigtig god weekend!

Thordis 🙂

Leave a Reply

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...

JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort...