Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

DIY SMYKKEOPPBEVARING

Ideen er ikke originalt min. Jeg har nok sikkert sett den på Pinterest eller lignende en gang i tiden. Men nå om dagene så prøver jeg og redusere alt jeg har hjemme, og selger unna en del. Og da trengte jeg noe lurt til og ha smykkene i som ikke tok for stor plass. Og husket da at jeg hadde sett noe lignende et sted.

Du trenger ikke så mye til dette. Men jeg kjøpt en boks fra Melissa Frances, en pakke med kortstokk og resten hadde jeg liggende hjemme av det du trenger. Så her viser jeg iallefall hvordan jeg valgte å gjøre det 🙂

DSC_1855

Jeg målte kortene og fant frem kopipapir. Så kuttet jeg de litt mindre en størrelsen på selve kortet. Jeg brukte en hjørnerunder på 1/4 for å matche kortene. Man trenger jo ikke å bruke kopipapir. Man kan velge flotte designpapir når man skal ha det hjemme. Men i og med at jeg lager for å selge så velger jeg noe enkelt 😉

DSC_1856

Så fant jeg frem min hullmaskin. Du kan jo bruke det du har, til og med hullmaskin til belter fungerer fint. Og en saks. Jeg laget to hull så nærme kanten jeg mente var mulig, uten at de skal ryke. Så klippet jeg fra toppen og ned til hullet slik at smykkene kan festes der.

DSC_1858

Og slik så det ut når jeg var ferdig med og legge smykkene oppi esken min 🙂

DSC_1862

Et lett og oversiktlig system. Og så lett å lage og gjøre personlig. Man kan ha designpapir som jeg sa over her, og legge i en stor treeske om det er din interiørstil, så kan det stå fremme. For det er jo ingen tvil om at vi er flinkere til og bruke det vi ser i hverdagen.

 

-Lena_J- 

One Response

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...