Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

NORDSTJERNEN: DORTHE FRA DANMARK

Midt på den jyske hede finner vi Dorthe. Hun er en svært dyktig dansk papirkunstner som lager både kort, layouts, esker og altered art. I tillegg er hun så heldig at hun jobber i en stor hobbybutikk. Dorthe startet med papirhobby allerede i 2006, men det var først i 2009 at hun for alvor kom i gang og fant idéer og inspirasjon på internett. 

pips1redHva er ditt navn?
Jeg hedder Dorthe – i blogverden nok bedre kendt som Pips

Hvor bor du?
Jeg bor i Billund – midt på den Jyske hede.

Har du blogg/webside?
Ja, jeg lavede en blog i januar 2010: Pipserier

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg laver kort, Layout, æsker og lidt Altered Art

Når begynte du med papirhobby?
Jeg begyndte så småt tilbage i 2006. Men først sidst i 2009 kom jeg for alvor i gang, da jeg begyndte at surfe internettet rundt efter ideer og inspiration. Det var også her jeg opdagede at der faktisk var et navn for det jeg lavede.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Det startede da jeg skulle lave indbydelser, bordkort og bordpynt til min søns konfirmation. Det var hyggeligt – og langsomt begyndte jeg at lave forskellige kort. I sommeren 2011 fik jeg mod på også at lave layout, og det er da blevet til et par stykker siden.

001

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Jeg elsker Vintage stilen – men også alt hvad der er Shabby chic. Det tror jeg man kan se på mine projekter. Jeg har valgt at vise de projekter jeg selv er blevet mest glad for – af dem jeg har lavet de sidste par år.

003

004

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Det gør jeg bestemt – der går sjældent en dag uden jeg er lidt i Scraprummet.

Hvordan er din scrappeplass?
Rodet.. ! Men jeg elsker den. Jeg har et lille rum der er indrettet til Scraprum. Jeg drømmer dog om at få nyindrettet og lavet det hele mere praktisk i løbet af nærmeste fremtid.

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Det kan jeg sagtens. Jeg kan næsten finde inspiration alle steder, en lille ting/detalje der fanger mit blik, nogle farver der er smukke sammen o.s.v.
Men der er især 4 skandinaviske piger der inspirerer mig meget:
Lisa fra http://lisaskreativeunivers.blogspot.dk/
Jytte fra http://jytteskortoggodt.blogspot.dk/
Pia fra http://piabau.blogspot.dk/ og
Marie fra http://primia.blogspot.dk/
Mit store idol er dog Gabrielle Pollaco – men hun er jo ikke Skandinav 😉

Andre opplysninger du ønsker å få med i presentasjonen?
Jeg er så heldig at jeg arbejder i en hobbybutik. Jeg designer modeller til butikken og får ofte lov at arbejde med de nye ting der kommer. Så føler man sig privilegeret! 
Jeg har tidligere været designer for Inkido/Papercraftscandinavia og for udfordringsbloggen Card and Scrap.

009

 

 

Alle foto: Dorthe Pabst
Publisert med tillatelse

3 Comments

Leave a Reply

Translate »
NORDLYSET: INGES NATURALISTISKE JULEKORT

Inges julekort er laget i en naturalistisk, ren og enkel stil....

7. DESEMBER: JAKTEN PÅ KORTMAKERNE

  Hver tredje dag fram til julaften vil vi finne fram...

6. DESEMBER – JAKTEN PÅ DE ÅTTE KORTMAKERNE

Hver tredje dag fram til julaften vil vi finne fram til...

ET LAYOUT – 6 KORT

Jeg som så mange andre, elsker at lave kort. Men jeg...