Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

NORDSTJERNEN: DORTHE FRA DANMARK

001

Midt på den jyske hede finner vi Dorthe. Hun er en svært dyktig dansk papirkunstner som lager både kort, layouts, esker og altered art. I tillegg er hun så heldig at hun jobber i en stor hobbybutikk. Dorthe startet med papirhobby allerede i 2006, men det var først i 2009 at hun for alvor kom i gang og fant idéer og inspirasjon på internett. 

pips1redHva er ditt navn?
Jeg hedder Dorthe – i blogverden nok bedre kendt som Pips.

Hvor bor du?
Jeg bor i Billund – midt på den Jyske hede.

Har du blogg/webside?
Ja, jeg lavede en blog i januar 2010: Pipserier

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg laver kort, layout, æsker og lidt Altered Art.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg begyndte så småt tilbage i 2006. Men først sidst i 2009 kom jeg for alvor i gang, da jeg begyndte at surfe internettet rundt efter ideer og inspiration. Det var også her jeg opdagede at der faktisk var et navn for det jeg lavede.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Det startede da jeg skulle lave indbydelser, bordkort og bordpynt til min søns konfirmation. Det var hyggeligt – og langsomt begyndte jeg at lave forskellige kort. I sommeren 2011 fik jeg mod på også at lave layout, og det er da blevet til et par stykker siden.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Jeg elsker Vintage stilen – men også alt hvad der er Shabby Chic. Det tror jeg man kan se på mine projekter. Jeg har valgt at vise de projekter jeg selv er blevet mest glad for – af dem jeg har lavet de sidste par år.

003

Artikkelen fortsetter på neste side.

3 Comments

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...