NORDSTJERNEN: ELIN FRA NORGE

2 1,042

blomster-front

Mange ganger er det slik at vi kortlagere behersker enten det ene eller det andre. Enten så kan vi lage elegante kort i en “Clean and Simple”-stil eller så kan vi lage kort fulle av detaljer og “stæsj”. Elin behersker begge deler veldig, veldig godt, i tillegg til at hun også er en dyktig fargelegger. Vi er svært glade for å kunne presentere Elin for dere i dag og vi håper og tror at dere vil la dere inspirere. 

bilde svarthvittHva er ditt navn?
Elin H. Venge

Hvor bor du? 
Jeg er Oslojente!

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Jeg har kalt bloggen min Papirmølla, og den finnes på http://mypapermill.com.

Hva slags papirhobby holder du på med? 
I all hovedsak er jeg en kortlager, men jeg pynter melkehjerteesker og lager litt 3D-prosjekter innimellom også. En gang i blant lager jeg LOer, da blir det veldig enkle hybrid-LOer med fokus på tekst og bilder med veldig lite mønsterark og pynt – omtrent stikk motsatt av det jeg vanligvis gjør når jeg lager kort. Jeg har også begynt i det små med Project Life – også der vil jeg holde det enkelt, og før jeg i det hele tatt hadde begynt med PL hadde jeg designet mine egne PL-kort, og det er jo litt stas.

Når begynte du med papirhobby?
Høsten 2010. Jeg hadde laget et kort eller to tidligere, og hadde samlet meg opp et lite lager av papir og kartong, men det var ikke før høsten 2010 at jeg kom i gang.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Min bestevenninne viste meg hvordan man lagde LOer. Såvidt jeg husker gikk det i kartong og bokstavrubons, i tillegg til bilder spredt på en side. Hun mente dette var en fin hobby for meg, og det tok ikke lang tid før jeg var hektet, selv om det for det meste går i kortlaging og fargelegging med Copics hos meg.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Jeg har prøvd å vise frem litt forskjellig. Jeg er veldig glad i blomster, papirer fra Maja Design og fargelagte motiver, så det blå kortet med motiv fra Saturated Canary og masse blomster er veldig typisk meg. Jeg liker også veldig godt kort som ikke er kvadratiske, så dies fra GoKreate blir brukt mye hos meg. Den blå esken med postbudet som haster avgårde med juleposten lagde jeg da jeg var gjesteartist i Ett Trykk. Snøfnugg og stjerner er veldig typisk meg på juleprosjekter. Esken var full av Anthon Berg-sjokolade, og var veldig kjekk å gi bort til jul det året. Av og til liker jeg å lage noe helt annet, og ballongkortet er et godt eksempel på det, laget nesten utelukkende med produkter fra Papertrey Ink. Til slutt har jeg en typisk Elin-LO. Den er enkel, både når det gjelder oppsett og pynt. Superstæsjede LOer med bare et bilde og en tittel “adorable” eller tilsvarende gir meg ikke noe, jeg vil huske historiene bak bildene, så mange bilder og tekst er viktige for meg når jeg lager LOer!

blomster-front
 
Artikkelen fortsetter på neste side.
2 kommentarer
  1. Holly Tracy skriver

    love your style and coloring, thank you for sharing your work with us 🙂

  2. Lena_J skriver

    Herlig og lese om deg her inne.. Du fortjener virkelig en plass i Nordstjernen. Du har en stil som er så utrolig flott, at det er umulig og ikke like alt. Og digger at du går fra CAS til overdådig på et øyeblikk.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA