UT I VERDEN: ELINA FRA FINLAND

1 832

LO-Life-is-good

Det er lørdag og i dag skal vi “Ut i verden”. Denne gangen skal vi bli nærmere kjent med Elina Strömberg fra Finland som lager de flotteste papirprosjekter. Elinas favoritt innenfor papirhobby er å lage layouts, men hun lager også kort, lerreter og Art Journaling-sider og er medlem av flere Design Teams. Itillegg til papirhobbyen liker Elina å sy og strikke. 

Elina

Ditt navn og bosted?
Mitt navn er Elina Strömberg og jeg bor i Vantaa som ligger i nærheten av Helsinki i Sør-Finland.

Hva slags papirprosjekter lager du?
Å lage scrapbooking layouts er min favoritt, men jeg lager også andre prosjekter som kort, Mixed Media-lerreter og Art Journaling-sider. I tillegg til papirhobby elsker jeg også å holde på med annet håndarbeid: Jeg syr på min symaskin og min Serger, og spesielt om vinteren liker jeg også å strikke. Jeg ønsker alltid at det var flere timer i døgnet, jeg har så mange idéer og prosjekter jeg ønsker å ta fatt på og ikke nok tid til å gjøre det!

Når startet du med papirhobby?
Jeg har holdt på med papirhobby så lenge jeg kan huske. Tidligere pleide jeg å dokumentere hver ferietur i et album fullt av bilder, billetter og kvitteringer. Så jeg hr trolig vært en scrapbooker i flere tiår allerede. I 2003 lagde jeg invitasjoner og dekorasjoner i forbindelse med bryllupet mitt og da besøkte jeg en butikk som hadde spesialisert seg på papirhobby for første gang. Jeg var forbløffet over alle mønsterpapirene, stemplene, utstyret og all pynten – jeg var som Alice i Eventyrland! Jeg visste at jeg måtte finne ut mer om papirhobby. Sommeren 2009 kom jeg over en finsk utfordringsblogg mens jeg søkte på nettet. Jeg ante ikke hva scrapbooking handlet om, men laget min første layout – og ble oppslukt av hobbyen med det samme. Like etterpå laget jeg min egen blogg got å dele mine prosjekter og for å komme i kontakt med andre som hadde samme hobby. Du finner min blogg her www.artsandcraftswithlove.com.

Butterfly-card

Artikkelen fortsetter på neste side.

1 kommentar
  1. Maryann Laursen skriver

    Wauw så mange flotte ting, som hun har lavet her, og så mange forskellige også. Det er godt nok en meget alsidig pige.
    So much gorgeous work here Eline, you´ve really done a lot of beautiful and sooo different things, and everything is so beautiful.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA