NORDSTJERNEN: ELISABETH FRA NORGE

2 738

IMG_0391

Elisabeth håper å klare og utfordre seg selv til å lage flere layouter i løpet av 2015. De gleder vi oss til å se for dersom de er like flotte og fargerike som Elisabeths vakre kort har vi mye å se fram til. Elisabeth er glad i å fargelegge stempelmotiv og har ingen problemer med å kombinere det med TV-titting – en form for multi-tasking vi absolutt kan like.

IMGP6029(1)Hva er navnet ditt?
Elisabeth Tveit.

Hvor bor du?
Jeg bor nå i Oslo, men kommer opprinnelig fra et lite sted som heter Vaksdal, cirka en times kjøring utenfor Bergen.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Navnet på bloggen min er Elisabeth Lille Papir Verden, jeg blogget før jeg begynte med kort, men etter jeg begynte å lage kort er det blir en rein scrappeblogg.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Til nå har jeg stort sett laget kort,  og holdt på med det helt siden starten. Og noen ganger laget esker og slikt men det er svært sjelden.

Men jeg håper at jeg i år skal klare å utfordre meg selv til å begynne å lage LO for det seg egentlig veldig gøy.

Når begynte du med papirhobbyen?
Jeg begynte november 2009, når jeg ser tilbake på kortene er jeg glad jeg har utviklet meg til det jeg har i dag, og ser frem til å utvikle meg enda mer. Det er det som gjør denne hobbyen så gøy.

Hvorfor begynte du med denne papirhobbyen?
Jeg har alltid likt å holde på med hendene, og alltid laget ting enten det var med trolldeig, strikke eller brodere. Hadde prøvd å lage noe kort, men ikke helt fått det til. Så var hos en kollega på jobb, Sissel (http://sisselskreativekrumspring.blogspot.no) og så på kortene hennes, visste jeg at jeg også måtte prøve. Fikk Sissel til å vise meg og siden har jeg vært solgt.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Kortet er laget til en venninne som fikk baby i september. Dette er et av de kortene jeg er mest fornøyd med så langt  av alle kortene jeg har laget.
Motivet er fra  Suger Nellie og fargelagt med Copic Markers, noe jeg alltid gjør.
Jeg har pyntet det enkelt og med lite perler. For jeg ønsket at motivet og det rosa hjerte skulle stå i fokus.

IMG_2131

Det neste kortet er et konfirmasjonskort og mitt første Design Team-kort for Kort’O Mania. Dette er en av de første gangene jeg fargela lyst hår og prøvde meg på folder på kjolen. Fikk det ikke helt til men er likevel veldig fornøyd med kortet.  Det representerer godt  hva jeg nesten alltid har på kortene mine. Som perler, blomster, blonder/band og doilies. Blomstene fra I am roses og papiret fra Panduro.

Artikkelen fortsetter på neste side.

2 kommentarer
  1. Karen Elise Bjørhovde skriver

    Så kjekt å lese, Elisabeth! 😀 Og for en herlig scrappeplass du har!
    🙂 Karen Elise

  2. Lena Johansen skriver

    Så hyggelig og lese mer om deg. Du er jo helt rå på fargelegging. Det øverste kortet her trodde jeg jo nesten var en topper 😉

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA