NORDSTJERNEN: ELLENOR FRA SVERIGE

0 775

2014-08-18 07.49.02

Ellenor fra Sverige overrasket ikke bare sin mamma med en tur til Berlin på 60-årsdagen, men hun lagde også et utrolig flott Sn@p-album fra turen til henne. Et album som for alltid vil bevare de gode minnene fra noe som ser ut til å ha vært en veldig koselig tur. Og det er vel for å bevare minner som dette vi scrapper? La deg invitere inn i Ellenors verden og la deg inspirere av hennes flotte album og kort!

PicsArt_1411917899553[1]Hva er ditt navn? 
Ellenor Emilsson.

Hvor bor du?
I mitt drömhus i Västerås.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
missellenor.blogspot.se

Hva slags papirhobby holder du på med?
För det mesta skapar jag kort, men jag gör gärna layouter och album också. Jag surfar gärna runt på nätet efter nya idéer och inspiration till kommande projekt.

Når begynte du med papirhobby?
Jag började i december 2012.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Min tanke var då, i december 2012, att göra några egna enklare julkort som jag kunde skicka ut till mina vänner. Men när jag väl var färdig med dem så var jag fast i denna härliga hobby.

Jag var aldrig särskilt pysslig när jag var yngre, men det tar jag igen nu.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
När min mamma fyllde 60 överraskade jag henne med en resa till Berlin. Jag ville att hon skulle få ett härligt minne från resan så jag gjorde ett Sn@p-album och det blev väldigt uppskattat, samt att det var fantastiskt roligt att göra.

2014-08-18 07.55.37

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA