NORDLYSET: LISAS LAYOUT I VÅRENS TECKEN

Scrapping till en tävling med alster som man kunde koppla till ordet vår

1 962

Kanskje det aller første tegnet på at våren er i anmarsj er den blomsten vi på norsk kaller hestehov. Og det er hestehov som er hovedmotivet på Lisas flotte layout som vi i dag presenterer i “Nordlyset”. Nedenfor kan du lese Lisas egen beskrivelse av layouten.

Type prosjekt: Layout
Anledning: Vår, generell
Stilart: Shabby Chic
Teknikker brukt: Layering, Die Cutting
Pynt/dekor: Die Cuts, hyssing, perler, perlebånd, blomster
Hovedfarge: Hvit

LISAS LAYOUT

Beskrivelse av prosjektet?
En layout i vårens tecken, både till färg och i fotot.

Hvordan er prosjektet laget?
Det är lite lager på lagervariant jag har gjort. Jag gillar att få höjd på mina alster, att få bygga samman olika lager och ändå matcha det hela. Knyta ihop med fotografi, färg och form.

Størrelse på prosjektet?
30,5 x 30,5 cm , dvs. 12″

Hva slags materialer er brukt?
Bazzill cardstock
Pion Design mönstrade papper i serien A day in May
Sizzix Sizzlits Decorative Strip Die TH -Spring Greenery
Martha Stewart Craft Punch Around the Page – Chevron Fence
Martha Stewart Craft Classic Butterfly Medium Punch
White Large Serif Foam Glitter Alphabet Stickers
Blommor från Wild Orchid Crafts

LISAS LAYOUT

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Det tog mig nog ett par timmar att sätta samman den. Jag jobbar sakta för det mesta, och det ska få ta tid. Den dagen jag börjar skapa under tidspress kommer jag sluta. Vad är det då för roligt kvar om man börjar jobba under stämpelklockan?

Hva inspirerte deg til å lage dette?
En tävling där det efterlystes alster som man kunde koppla till ordet vår. I mitt fall är det solklart. Färger och foto är våriga så det förslår. Tussilago och gult!

__________

Vi valgte å presentere Lisas layout i “Nordlyset” fordi den så tydelig viser det vi forbinder med den skandinaviske våren. Hestehoven er nok det aller første tegnet på at våren er i anmarsj og den første, lille spiren er fanget så godt opp av Lisas kamera. Fargene Lisa har brukt på layouten fanger opp både våren og fotografiet på en veldig fin måte. Layouten får meg til å tenke på de siste restene av gråhvit snø, den litt forsiktige grønnfargen i de små spirene og den gule hestehoven som trassig baner seg vei ut i vårsolen.

TPC takker Lisa for at vi fikk lov å vise fram hennes nydelige vårlayout. Dersom du vil se mer av det Lisa lager kan du besøke bloggen hennes her: Scraplivet.se

Foto: Lisa

1 kommentar
  1. Maryann Laursen skriver

    Hvor er det et lækkert og fint LO Lisa. og jeg er helt enig i, at Mælkebøtten (på dansk) er den allerførste forårsbebuder næsten, sammen med de små vintergækker og krokus, og nu også påskeliljerne og tulipanerne, så det er et helt fantastisk farveflor lige nu, og hvor er det bare pragtfuldt. Lige hvad vi alle trænger til efter sådan en lang kold og våd vinter, og hvor skønt også at få det ind på computeren også som her med dit skønne LO.
    Rigtig god påske alle sammen.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More