EN LILLE ÆSKE TIL VORES FØRSTE DRENGEBARNEBARN

1 1,208

Av Maryann Laursen

Som nogle af jer allerede ved, så venter vi vores første drengebarnebarn her til maj, efter at vi kun har haft 7 piger i 20 år også her til maj, så det er bare rigtig spændende endelig at få en dreng. Og så har jeg også fået gjort en lille æske færdig, som jeg har lavet til hans fødsel. Nu håber jeg bare på, at vi overhovedet kan finde ud af det med sådan en knægt efter alle de piger. 

Og her kommer så billederne af den lille boks, som jeg har lavet til ham.


082


Det er en lille træboks, som jeg først har malet med hvid acryl maling og derefter stemplet ovenpå med babystempler og lysblå ink, og derefter dekoreret med blomster og sommerfugl og et par pins. Så fandt jeg lige en rest ruffle bånd, som lige nøjagtigt passede rundt om her, så var det også brugt.
 
 
 
Nu håber jeg bare på, at vi overhovedet kan finde ud af det med sådan
en knægt efter alle de piger.
 

Et nærbillede af blomsterarrangementet her.

 

 
Boksen indeni.


 
Fødderne er lavet af nogle små forgyldte perler og
nogle små messingsøm, så den blir løftet lidt op.

Jeg håber, at I kan lide min lille boks. Há en fantastisk dag alle sammen og masser af sjov forhåbentligt.

Foto: Maryann Laursen
The Paper Crafting

Dette innlegget ble først publisert på
My Craft Barn 20. februar 2014

1 kommentar
  1. Lena Johansen skriver

    Nydelig eske. Og blir nok flott med en liten gutt. Skaper litt mer action da 😉 Masse lykke til.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA