EN LITT STØVETE PUNCH FÅR NYTT LIV

1 785

For noen år tilbake, da jeg var en ganske fersk kortlager, kjøpte jeg denne hjørnepunchen fra EK Success. Punchen har blitt brukt, men ikke så mye som jeg trodde den ville bli brukt da jeg kjøpte den. Jeg trodde nemlig at den bare kunne brukes på hjørner, og da kanskje aller helst på Valentines Day- og bryllupskort på grunn av hjerteformen den lager. Det var der jeg tok feil…

Sist søndag surfet jeg rundt på nettet etter inspirasjon, både til hobbyen og til artikler til The Paper Crafting. Det var da jeg kom over et smart tips fra Wendy Lehman Cotton på Facebook-gruppen “Card Making Tips”. For hva hadde hun gjort med punchen? Jo, hun hadde laget de flotteste design, både ved å bruke punchen og avklippet av den.

Øverst i høyre hjørnet på bildet nedenfor finner du hjørnepunchen fra EK Success som jeg også har. Nederst er en annen hjørnepunch. Disse punchene har Wendy brukt for å lage alle design du ser på bildet; hjerter, rammer og ornamenter. Bare se på designet midt i bildet, “min” punch har blitt brukt for å lage et lekkert ornament som kan brukes på mange ulike typer kort, for eksempel tror jeg den hadde vært flott på en del av julekortene. Eller rammen øverst til venstre i bildet som, siden den er satt sammen av et og et avklipp av punchen, kan lages så stor eller liten som man ønsker.

The Paper Crafting takker Wendy for at vi fikk lov til å vise fram hennes flotte idé i magasinet, og håper mange lar seg inspirere til å børste støv av puncher som kanskje har ligget ubrukte en stund.

 
10013705_10152234192510804_1716471220_n
 
 
 
 
Foto, øverst: Marit Pedersen
Foto, nederst: Wendy Lehman Cotton
Facebook-side: facebook.com/wendy.l.cotton
Publisert med tillatelse
 
1 kommentar
  1. Lena Johansen skriver

    Dette var helt herlig.. Utrolig mange bra løsninger her altså.. Så ja, da er det vel bare for meg og finne frem støvbørsten 😉

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA