ER DU EIER AV EN TOM DORULL?

0 1,229

Er du eier av en tom dorull? Hvis ikke vil vi våge å påstå at du snart er det. Og når du blir det, er mulighetene mange. Du kan for eksempel lage serviettringer av den.

093 (2)

For å lage serviettring av en dorull klipper du først dorullen slik at den blir ca. 5 centimeter høy. Deretter kan du velge om du vil beholde rullen så vid som den er eller om du vil lage den litt strammere. Det kan du enkelt gjøre ved å klippe i rullen, stramme den til og deretter lime den sammen igjen i skjøtene.

Når rullen er tilpasset slik du ønsker å ha den, tar du litt tykk kartong (Bazzill). Denne skal være 8 centimeter høy. Surr kartongen rundt dorullen og tilpass den slik at den dekker hele omkretsen av rullen. La det være igjen en liten limkant for å lime skjøtene sammen. Deretter kan du gjerne bruke en kantpunch på kartongen slik det er gjort i dette eksemplet, og så lime kartongen fast på dorullen.

Dekorér serviettringen slik du ønsker. Serviettringene på bildene er laget for å brukes på julebordet, men man kan for eksempel lage serviettringer til påske, nyttårsfeiring, dåpsfest, konfirmasjon, bursdager eller serviettringer med mer nøytral dekorasjon som kan brukes til de fleste anledninger. Knytt gjerne bånd eller hyssing rundt serviettringene tilslutt for å være sikker på at de holdes bedre sammen.

Det går også an å bruke kjernen av en tørkerull som basis for serviettringene.


Foto: Marit Pedersen

The Paper Crafting

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA