Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

ET LAYOUT – 6 KORT

Jeg som så mange andre, elsker at lave kort. Men jeg er ikke meget for, at lave flere kort, som ser ens ud.
Så i dag vil jeg vise, hvordan I kan lave kort med det samme layout, men ser lidt anderledes ud. Bare med at skifte et element ud, med et andet. 

Til disse kort har jeg brugt:

  • Mama Elephant – Lunar Animals
  • Mama Elephant – Carnival Cupcakes
  • Mama Elephant – Cosy Christmas
  • Mama Elephant – Honey Bunny
  • MTF Die-namics – Pop-up Holiday Greetings
  • Copics
  • Prismacolor farveblyanter
  • Farvet karton
  • 3D tape

Som I kan se, så har jeg kun brugt et julestempel, og en jule die. Andre er bare nogle søde og nuttede dyr, fra et par stempelsætte, men som kan sagtens bruges til julekort. Jeg har også brugte rester af farvet karton jeg havde liggende, som er en god måde at få brugt på. Jeg stemplede alle motiverne ud, og farvede nogle ind med Copic og andre med farveblyant. Jeg brugte nissehuen fra “Cosy Christmas” som jeg stemplede og klippede ud, så den passede mine små dyr.

TDØ_dsc_0182

TDØ_dsc_0175

TDØ_dsc_0163

TDØ_dsc_0143

TDØ_dsc_0133

TDØ_dsc_0127

Bare at ændre farve og elementer, kan gøre at kortene ser ikke ens ud. Og jeg må sige at det sidste, er en af mine favoritter. Jeg håber at I kan lide disse kort, og at jeg har inspireret jer til at bruge jeres “hverdags” stempler også til julekortene.

Tak for I kiggede med!
Thordis 🙂

Leave a Reply

CAPTCHA


Et blomsterkort til bursdagsbarnet

Bursdagskort er noe jeg setter pris på å lage, for her...

PÅSKEEGG I MIXED MEDIA STIL

Det er snart påske, og påskeeggproduksjonen har startet hos mange. Noen...

UT I VERDEN: BECCA FRA USA

For alle som er glad i den rene og enkle stilen...

ART JOURNALING: HVIS ALBERT EINSTEIN SIGER DET

Ifølge Albert Einstein kan ens intelligens have det sjovt. Hans citat:...