UT I VERDEN: EWELINA FRA POLEN

0 1,601

Ewelina fra Polen startet med papirhobby for ganske nøyaktig to år siden. Ewelina og datteren var da på jakt etter en hobby som kunne passe for lange vinterkvelder og fant da frem til papirhobby. Og godt var det for da kan vi vise fram Ewelinas nydelige papirprosjekter i The Paper Crafting i dag. 

Ewelina NowakHva er ditt navn og hvilket land er du fra?
Mitt navn er Ewelina Nowak og jeg er født og oppvokst i de sørlige deler av Polen.

Har du en blogg/webside hvor du viser fram dine prosjekt?
Min blogg: Moje Male Dziela
Min Facebook-side: Moje Male Dziela – Handmade by Ewelina

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg lager mest kort, bryllupskort og eksplosjonsbokser. Jeg har også laget album og andre prosjekter. Nå nylig har jeg startet med å lage fotorammer.

Hvorfor startet du med papirhobby?
Mitt scrapbookin-eventyr startet 12. februar 2013 da jeg og min datter var på utkikk etter en hobby som passet for lange vinterkvelder. Mitt første kort ble laget i farget papir med en del pynt og jeg ble oppslukt av scrapbooking umiddelbart.

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Det er ingen regel for det, dersom jeg er inspirert kan jeg lage opp til seks prosjekter på en dag, men hvis jeg mangler inspirasjon kan det gå en uke mellom hver gang jeg lager noe.

Hvor finner du inspirasjon?
Jeg inspireres av Barokkens kunst, jeg elsker den generøse stilen med masse blonder, ornamenter og swirler. Jeg finner også inspirasjon i tidsepoken frem til rundt 1980-årene. Jeg lager helst prosjekter i Vintage- eller Retro-stil, men jeg har startet å lage noe mer i Shabby Chic-stil og på forespørsel lager jeg mer enkle prosjekter.
Jeg kjenner mest til polske papirkunstnere og til noen fra Storbritannia. Jeg lærer hele tiden nye ting ved å studere det de lager.

Har du andre hobbyer ved siden av papirhobbyen?
Jeg liker å lage mat og tilbringer derfor mye tid på kjøkkenet. Jeg er også glad i å fotografere, se gode filmer, lese bøker og høre på musikk. Jeg har også blogget aktivt i rundt to år nå.

3
Bryllupskort i Shabby Chic-stil.
2
Album laget som en gave til min venns gudsønn.
1
Vintage-album laget av tags. Albumet inneholder bilder fra en familieferie.
5
Klassisk kort til bestemor laget i Vintage-stil.
4
Bestemorskort med “Gardenia”.

Foto: Ewelina Nowak
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA