FANCY PANTS – OFFICE SUITE

2 1,046

Vi var så heldige her på The Paper Crafting, at vi fik lov til at få en smagsprøve af Fancy Pants nye kollektioner Flutter og Office Suite. Jeg var en af de heldige og fik lov til at arbejde med Office Suite kollektionen. Så i dag vil jeg vise jer, hvordan man kan lave forskellige tema kort udefra kun en kollektion.

Office Suite Kollektionen er fantastisk. Ikke kun papiret som er virkelig flotte, både med støre mønstre og andre som er mere lyse pastel farvede. Og ikke at glemme guld papiret som er så vældig populært nu. Papiret har en struktureret overflade som føles virkelig lækkert. I kollektionen er der også banner og etiket pakke, knappe mix og alfabet og nummer pakke i store størrelser. I kan se mere om hele Office Suite pakken her.

Det første kort jeg har lavet er meget feminint synes jeg. Og det store blomster mønster er virkelig flot, men til at tone det lidt ned, valgte jeg at bruge vellum. Jeg stemplede min hilsen på en af de bannere, som jeg klippede lidt ned, og brugte de flotte bannere igen til at give mere interesse til kortet. Jeg fik også lagt lidt guld tråd under og limede det fast med 3D tape.

Materialer:

 • Fancy Pants – Office Suite Kollektion 12×12
 • Fancy Pants – Office Suite Labels Pack
 • Stempel fra Altenew – Sohcahtoa
 • Guldtråd
 • Vellum
 • Sværte – Versafine Onyx Black

TDØ_DSC_0048

For det andet kort, legede jeg med de store alfabet bogstaver fra kollektionen. Da noget af papiret er i de bløde pastel farver, syntes jeg at det ville være perfekt til et baby kort. Jeg udvalgte de bogstaver jeg ville bruge og monterede 3D tape under dem og det lille får til at give lidt dimension. Den lille klemme syntes jeg var meget passede og en lille sløjfe.

Materialer:

 • Fansy Pants – Office Suite Kollektion 12×12
 • Fansy Pants – Office Suite Alphabet & Numbers Pack
 • Fansy Pants – Office Suite Labels Pack
 • Stempel Mama Elephant – Carnival Cupcakes
 • Sværte Memento
 • Copics
 • En klemme og tråd jeg havde liggende

TDØ_DSC_0032

For det sidste kort jeg vil vise jer i dag, er maskulint et af slagsen. Jeg ved ikke med jer, men nogle gange har jeg bare svært ved at lave kort til mænd. Men fordi det var dette flotte papir og anker knappe i kollektionen, synes jeg at det ville være perfekt for en mand. Det er meget enkelt og lige til kort.

Materialer:

 • Fancy Pant – Office Suite Kollektion 12×12
 • Fancy Pants – Office Suite Button Mix
 • Fancy Pants – Office Suite Labels Pack
 • Stempel Altenew – Label Love
 • Sværte SSS – Goldenlocks
 • Die  SSS – Stitched Rectangles

TDØ_DSC_0063

Det var alt for mig i dag. Jeg håber at jeg har givet jer lidt inspiration til at bruge denne kollektion fra Fancy Pants.

 

Andre relaterede artikler:

2 kommentarer
 1. ~amy~ skriver

  These are all wonderful…super love your style Thordis!

 2. Lena Johansen skriver

  Nydelige kort, også må jeg si at jeg digger hvordan du tar bildene dine, der har jeg litt og lære gitt 😉

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More