Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

FEATURE UKE – MAJA DESIGN – 2 KORT 2 FORSKJELLIGE STILER

Denne uken har noen av oss skribenten i The Paper  Crafting vært så heldige at vi har fått leke oss litt med ark fra Maja design. Og ikke bare den nye kolleksjon, men masse fra de gamle kolleksjonene også. Og er det en ting jeg har lært, så er det at disse arkene er det bare og hamstre, for de er like flotte uansett årstid, og årstall 😉

Det første kortet jeg lagde med disse arkene i år, var et kort laget til barnemix. Oppgaven vi i DT temaet hadde fått der, var lag på lag. Og er det noe disse arkene fungerer veldig til så er det jo akkurat det. De er tykke og gode, så og rufse kantene var ingen problem. Rulle blomster var også en drøm. Jeg var redd arket skulle være litt for tykt, men det var det så absolutt ikke. Blomstene rullet seg pent, uten brud og revner. Arkene er fra Vintage spring basic serien fra 2013. Artikkelen om dette kortet kan leses HER.

kreativelena_01_2015

Neste kort ut med disse fantastiske arkene ble et kort i mer den stilen jeg er komfortabel med. Enkel! Jeg har lovet meg selv og bli flinkere til og gå i resthaugen min dette året, og i resthaugen min lå det et ferdig malt motiv. Og da er det ikke alltid like lett og finne ark som passer til. Men med Maja arkene liggende, var det null problem denne gangen. For jeg fant frem et ark fra; Ska vi ta en Fika serien, som jeg tror er fra 2011, og det passet helt perfekt. Og kortet er publisert i en artikkel for scrapping.no som du kan se HER.

kreativelena_04_2015

Også sitter jeg med to prosjekter til her, men de er litt større en et kort, så de får jeg vel bare vise frem i slutten av uken 😉

I mellomtiden kan du jo titte på det som allerede er lagt ut.

Her finner du tidligere artikler utgitt hittil i Feature-uken av Maja design:

Mandag: Pia – Notesbok omslag
Tirsdag: Du er her 😉
Onsdag: Maryann – Veggkalender
Torsdag: Sofia – Folder
Fredag: Pia – Lille gavepose
Lørdag: Lena_J – Minnekalender

 

 

 

Som alltid så håper jeg du koser deg med hobbyen din, vi sees!

 

– Lena_J – 

Leave a Reply

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...

JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort...