Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

FEATURE UKE – NELLIE SNELLEN – ET ENKELT KORT

Da har jeg lyst til og vise dere enda en Nellie Snellen die. Denne jeg viser frem nå i dag heter Star. Og den er akkurat like fin som de andre jeg har vært så heldig og få prøve. Utfordringen min med denne var at du egentlig trenger lange plater for og kutte den ut, og det har jeg jo ikke. Men det finnes jo alltid en løsning, og jeg tenkte jeg skulle dele min med dere 😉 Og selvfølgelig kortet som ble til under prosessen.

Tape fast diesen til papiret med tape som lett kan taes av. Jeg bruker maskeringstape.

tpc01

Så legger du den mellom platene slik du pleier og begynner og sveive. Men du må ikke sveive den helt igjennom. Stopp før den når kanten, slik som på bildet under her.

tpc02

Så sveiver du den tilbake. Dytter den delen som ikke har vært igjennom inn mellom platene og sveiver over igjen. Stopp også nå før hele platen går igjennom, og sveiv tilbake for og ta den ut. Grunnene til at du stopper før platene er helt igjennom er fordi om du lar platen gå igjennom vil du få en ganske markant kant på blomsten din der hvor kanten går over diesen din.

tpc03

Så når jeg hadde skjært ut denne blomsten ble jeg veldig overasket over hvor stor den var. Og jeg som bare lager veldig enkle kort ble et lite sekund panikkslagen. Men den var jo så flott, så det tok ikke lange tiden før jeg fikk ideen om hvordan jeg ville bruke den. Sort mot kraft er en av mine favoritter, så da ble det slik. Og her er mitt veldig enkle kort:

kreativelena_18_2015

 

Du kan se våre tidligere prosjekter fra feature-uken her:
Mandag: Feature uge – Nellie Snellen – Prismer til påske og jul
Tirsdag: Feature vecka – Nellie Snellen – Love
Onsdag: Feature uke – Nellie Snellen – Gave-esker
Torsdag: Feature uke – Nellie Snellen – Telysestaker
Fredag: Feature uge – Nellie Snellen – Alternativ brug av die
Lørdag: Feature uge – Nellie Snellen – Ball
Søndag: Du er her 😉

Som alltid, kos deg med hobbyen din!

– Lena_J – 

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...