FEMINIMT VERSUS MASKULINT – TO KORT

0 996

Har du svært ved at lave maskuline kort? En sketch kan være til stor hjælp, så kig med her. Jeg bruger én sketch til at lave både et feminimt og et maskulint kort.

Den sketch jeg har brugt er ganske simpel og stammer fra et online kursus hos OnlineCardClasses. Kurset hed “His & Hers” (Hans & Hendes), hvor der netop var fokus på at lave både feminime og maskuline kort.

Først tager vi det feminime kort.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feminimt forbinder vi ofte med blomster, lyse og pastel farver, perler og bling.

Jeg har brugt et blomster stempel til mit kort, hvor jeg har stemplet i lyse og sommerlige farver. Min tekst er med en blød og kursiv skrift. Og så har jeg tilføjet lidt halv-perler til blomsterne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nu tager vi et kig på det maskuline kort.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maskulint forbinder vi ofte med geometriske mønstre, natur, træ, jordfarver og monokrome farver. Pynt kan typisk være i metal og træ.

Som I kan se er kortet baseret på fuldstændig den samme sketch som det feminime kort. Alligevel er det to helt forskellige kort.

Til dette kort har jeg brugt mørkere farver, sort og guld. Jeg har kombineret et monokromt mønstret papir i jordfarver med et geometrisk mønster embossed i guld. Teksten er skrevet i en mere klassisk skrifttype, som kan minde lidt om skrivemaskine typen. Og jeg har tilføjet en gammel guldfarvet knap.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Fuld materiale liste til begge kort kan du se HER.

Du kan også finde tips til maskuline kort / projekter i vores artikel “Tips til Maskuline kort og projekter”.

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA