FØDSELSDAGS NEDTÆLLING – 5 DAGE!

0 733

Så er den store dag lige om hjørnet. Nu er der kun 5 dage til at vi fylder 1 år! Lørdag den 7. februar er det vores 1. års fødselsdag. Hele dagen vil vi fejre det med masser af inspiration fra 12 fantastiske og dygtige skandinaviske gæstedesignere. Glæd jer for det bliver inspirerende og hyggeligt.

Vi starter kl. 10 og vil derefter give Jer inspiration hver anden time indtil kl. 20 om aftenen. Og vinderne af vores Facebook event vil blive afsløret på lørdag kl. 14.

Er du med i vores Facebook event? Bare rolig, du kan stadig nå det. Her har du mulighed for at vinde én af vores 4 præmier (hvis du er bosat i Danmark, Norge eller Sverige) – se detaljerne HER på vores Facebook side. 🙂

Vidste du, at The Paper Crafting har “NettPortalen”, hvor du kan finde masser af inspiration, links og input til alt mellem himmel og jord indenfor vores papir hobby? Jamen, så se HER.

Vidste du, at The Paper Crafting har sin egen YouTube kanal? Nej? Jamen, så kig med HER.

Og vidste du, at du kan få din blog med i vores “BloggFeed”? Her kan du se links til andre skandinaviske scrapperes blogs. Og din blog kan blive en del af det! Se nærmere HER.

MP_TPC 1 år

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA