Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

FØDSELSDAGS SPONSOR – ALTENEW STAMPS

The Paper Crafting er så heldige at være sponsoreret af Altenew Stamps fra USA. De er et meget nyt mærke, som startede i April 2014. Så de er faktisk yngre end The Paper Crafting!

PKL_A&E_Altenew logo

Altenew stræber efter at bringe friske, nytænkende, innovative og alsidige designs til produkter for papir hobbyen. Deres clear stamps er lavet af den bedste kvalitet i fotopolymer og bliver produceret i USA.  Altenew’s distinkte stil er meget inspireret af kunstnere fra hele verden. De er yderst ydmyge over at have kunder i over 30 forskellige lande udover USA.

Hvad enten du laver kort, scrapbooking, eller laver andet kreativt med papir og stempler, så håber Altenew, at du kan finde noget efter din smag i deres produkter. 

Og nu kommer det bedste! Altenew har været så gavmilde, at de giver én af vores Facebook event vindere 3 stempelsæt efter deres eget valg. Kan det bliver meget bedre? Nej, vel :o)

MP_TPC 1 år

Selvfølgelig skal der også være lidt godter for øjnene. Så her viser vi et par af Altenew’s nyeste og meget populære stempelsæt. Her kan du bygge din sommerfugl eller blomster rose op lag for lag ved brug af stempler. Du kan få et look, som afspejler gradvis tone af farven fra lys til mørk.  Måske du bliver den heldige vinder, så du får mulighed for at vælge én af disse. Hvem ved.

Painted Butterflies:

PKL_A&E_Painted_Butterflies

Vintage Roses:

PKL_A&E_Vintage_Roses-product

 Se her hvordan de forskellige stempler i Vintage Roses sammen skaber dybde og gradvis tone.

PKL_A&E_vintage-roses-guide1

One Response

Leave a Reply

Translate »
NORDSTJERNEN: HELENA FRA SVERIGE

Helena fra Sverige har nylig begynt å lage Art Journal etter...

10.DESEMBER:JAKTEN PÅ KORTMAKERNE

  Hver tredje dag fram til julaften vil vi finne fram...

9. DESEMBER: JAKTEN PÅ KORTMAKERNE

Hver tredje dag fram til julaften vil vi finne fram til...

ENGLE ACCORDIAN BOG

Min inspiration til denne Engle Accordian Bog er vores årstid –...