FØDSELSDAGS SPONSOR – AVERY ELLE

0 777

Vi er så glade for at kunne fortælle, at Avery Elle er én af sponsorerne til fejringen af The Paper Crafting’s 1. års fødselsdag. Avery Elle har vundet hjerterne hos mange Skandinavere, inklusiv mit eget.

MP_TPC 1 år

Avery Elle er en lille internet baseret forretning med hjemsted i sydlige Californien i USA. De præsenterede deres første stempelsæt og farve koordinerende papir & bånd serie i sommeren 2012. Avery Elle er stolte over at mange af deres produkter (stempler, dies, papir og bånd) bliver produceret i USA. For dem er kundeservice en vigtig prioritet og de værdsætter hver enkelt af deres kunder.

PKL_AE_AveryElleLogo700

Avery Elle fortæller på deres hjemmeside, at de har nogle meget spændende nye produkt serier på vej. Alt hvad vi, The Paper Crafting, kan gøre lige nu, er at vise Jer nogle af Avery Elle’s sneak peeks fra CHA messen i Anaheim, USA. Disse er nogle af de nyeste varer, som snart kommer på markedet.

PKL_AE_ElleEllieThumb

PKL_AE_PartyBunnyThumb

PKL_AE_FlyByThumb

Oihh, de stempelsæt er da bare ultra kære. Særligt det med flyveren og de fluffy sky-tekster er jeg vild med.

Nu må jeg ikke glemme det vigtigste. Avery Elle har givet os 2 stempelsæt til fejringen af vores fødselsdag. Yippeee! Er det ikke fantastisk. Du kan se de 2 stempelsæt herunder. Måske du kan blive den heldige vinder af ét af disse stempelsæt? Se nærmere deltaljer om det i vores Facebook event.

PKL_AE_LotsOfLove_1280_1280PKL_AE_LoveNotes_1280_1280

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA