FØDSELSDAGS SPONSOR – FANCY PANTS DESIGNS

2 763

Vi har hvisket denne nyhed for nogle uger siden, at Fancy Pants Designs er sponsorer til fejringen af vores 1. års fødselsdag. Nu kan vi råbe nyheden ud! Så hvis du er til lækkert papir design og kollektioner med det hele, så kig med her.

MP_TPC 1 år

Fancy Pants Designs er startet af Jodi (den kreative person) og Jared (forretningsmanden) fra USA, da de tog chancen om at leve deres drøm ud og skabe deres egen unikke forretning.

Fancy Pants Designs fremviste deres første kollektioner til papir og hobby industrien i vinteren 2005. Det startede som en lille forretning i deres private hus, men viste sig hurtigt at vokse og blomstre. Fancy Pants består ikke mere kun af Jodi og Jared, men også af kreative udviklere, designere og dygtige medarbejdere. De er stolte over at kunne tilbyde den højeste kvalitet indenfor design og papir.

PKL_FPD_Print

Du kan se et smugkig af deres nyeste kollektioner HER. Vi havde den store fornøjelse at kunne afsløre looket af deres nyeste kollektioner, da de blev frigivet til markedet den 7. januar.

Nu vil du sikkert gerne vide lidt om præmien fra Fancy Pants, ikke sandt! De har sponsoret en lækker blanding af produkter fra deres to nyeste kollektioner. Mums, siger jeg bare 🙂 Hvis du kunne tænke dig at bliver ejer af sådan en lækker præmie, så læs nærmere om det i vores Facebook event.

 

2 kommentarer
  1. Heidi Olesen skriver

    Kunne godt tænke mig at kommer med på jeres scarpinvens

    1. Pia Krogh Larsen skriver

      Hej Heidi, hvad mener du med scarpinvens?? Kan du præcisere lidt mere, hvad du mener 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA