FORÅRSKORT – KORT

0 824

Foråret er på vej selvom vejrudsigten ofte siger noget andet. Derfor er det dejligt at kunne skabe sine egne forårsfornemmelser som f.eks ved at lave et kort med friske farver der oser af forår, og samtidig få fornemmelsen af at solen titter frem.

Type projekt: Kort
Anledning: Forår
Stilart: Clean & Simple
Teknikker brugt: Stempling/ Die-cutting
Pynt/dekor: Halvperler/ Bånd/ Blonde/ Metalhjørner
Hoved farve: Gul/Grøn
Medium som er brugt: Ink sværte
Udstyr som er brugt: Skæremaskine/ Elektronisk Die-cutting maskine/ Stamping tool/ Punch til blomsterne
Evt. Andre oplysninger: Lavet til inspiration af temaet forår

Den 1. Marts er det ifølge kalenderen Forår, men ifølge solens gang er det ved forårsjævndøgn den 20. Marts foråret kommer. I Norden er der forskellige kriterier der afgør hvornår foråret starter, bl.a. hvilke temperaturer der skal være før det sker. Men vi har sikkert hver især nogle ting der afgør  hvornår vi synes foråret er kommet.

For mig er det når den første forårsblomst springer ud. Derfor har jeg også valgt at der på mit forårskort selvfølgelig skulle være blomster. Jeg har valgt at udfordre mig selv ved at bruge mine ink farver og stempling. Det er ikke det jeg gør mest i. Håber i er blevet inspireret til selv at gå i gang med nogle forårs projekter, måske i allerede er igang. God fornøjelse og glædeligt forår.

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More