UT I VERDEN: FRANK FRA USA

Gjenbruk, redesign, scrapping og kortlaging

2 1,188

Frank Garcia er et navn mange skandinaviske papirkunstnere kjenner til. Frank er designer for Prima og har en fantastisk blogg som heter Haus of W. Frank liker å dokumentere livet sitt og tar bilder hver dag, hans fremste inspirasjonskilde er hans partner. Det var imidlertid ikke papirhobby som var Franks første store hobby, det var vannmaling, noe han fremdeles holder på med fra tid til annen.

Ditt navn og bosted?
Mitt navn er Frank Garcia og jeg bor i Los Angeles, California.

Frank Garcia

Hva slags form for papirhobby holder du på med?
Jeg liker å holde på med forskjellige typer prosjekt, jeg elsker å lage dimensjonelle layouts, altered books, minialbum, tags og mye annet. Jeg forsøker meg også på mixed media og vannmaling og jeg liker å gjenbruke gamle ting og bokser.

Når startet du med papirhobby?
Jeg startet med papirhobby for seks år siden da jeg vandret inn i min lokale hobbybutikk på leting etter en hobby. Jeg fant scrapbooking som fanget interessen min umiddelbart!

Minialbum designet av Frank Garcia

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Jeg blir inspirert av mange ting, hovedsaklig mine hverdagslige “små eventyr”. Jeg tar bilder hver dag og liker å dokumentere mitt liv. Min partner er min største inspirasjonskilde og han inspirerer meg til å skape noe hver dag.

Layout designet av Frank Garcia

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Jeg forsøker å lage noe hver dag, og blir som oftest inspirert svært sent på kvelden så noen ganger holder jeg på med hobbyen kl. 03 på natten!!

Minialbum designet av Frank Garcia

Minialbum designet av Frank Garcia

Har du noen andre hobbyer ved siden av papirhobby?
Jeg holder på med vannmaling, som pleide å være min fulltidshobby. Jeg liker også å samle på gjenstander i vintagestil, jeg elsker å dekorere mitt hjem med disse.

Vet om noen skandinaviske papirkunstnere og hva er ditt inntrykk av papirhobby i Skandinavia?
Jeg har besøkt Sverige tidligere, og jeg hadde en fantastisk tid der. Jeg kommer på besøk igjen dette året, og jeg er spent på å møte mange igjen. Jeg har møtt mange flotte mennesker, skandinaviske mennesker er så fantastiske.

Layout designet av Frank Garcia

 

Foto: Frank Garcia
Publisert med tillatelse

2 kommentarer
  1. Maryann skriver

    WAUW en super dygtig og talentfuld papir kunstner, det er helt sikkert. Hvem der kunne lave såå fede projekter.
    Spændende læsning. God påske alle sammen.

  2. Lena_J skriver

    Fantastisk og lese litt mer om denne talentfulle scrapperen. Har fulgt en del av videoene han har med prima på ustream, og han har en fantastisk stil.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More