GAVEESKE

0 1,200

Våren er endelig her! Det er fantastisk å se at det minker med snø, linerla som tripper på plenen, det drypper fra takrennen og det sildrer i vann i veien. Nydelig! Hva passer vel bedre da en en gave eske i friske farger.

Type prosjekt: Eske
Anledning: Bursdag
Teknikker: Bretting
Kartong: Bazzill
Mønsterark: Maja Design
Hovedfarge: Lakserosa
Pynt: Blomster, dies, perler og perlesnor
Dies:  Memory Box og Marianne Design
Stempel: Norsk Stempelblad og North Star Design og Engros
Punch: Martha Stewart

Denne esken laget jeg første gang for flere år siden, så har den blitt glemt bort.  Men for litt siden fant jeg igjen beskrivelsen og målene. Da måtte jeg bare lage en igjen. Den ser mer avansert ut enn hva den er. Fint å kunne gjøre eske med annen vri. Malen til denne esken finner du hos Tara Craft Studio.

Jeg har nok en gang valgt ark fra Maja Design. De passer alltid for alle anledninger. Til denne esken har jeg valgt lakserosa som hovedfarge og turkise detaljer. Motivet er hentet fra et Maja Design ark. På kanten oppe og nede samt lokkene har jeg brukt en MS punch. Hjerter i glitterkartong og en blomstermix i turkis, lakserosa og hvitt.

Det er et lite mellomrom mellom kanten på toppen og lokkene. På undersiden av den kanten har jeg limt på en strimmel av stiv papp i og med at de er så smale. Da vil ikke  den tynne kanten “sige” ned. Da blir det mer hold i esken.

Kanten nede har fått perlesnor rundt og jeg har brukt pyntestriper fra Maja Design ark rundt. Valgt to forskjellige, en for langside og en for kortside. Esken er limt til bunnen etter at jeg dekorerte sidene

Lokkene er løse og dras ut til hver side. Det er en liten eske oppi esken. Der er det plass for penger, smykker, snop, gavekort etc. og tag for personlig hilsen. Den lille esken er pyntet på innsiden og utsiden (selv om det ikke syntes på utsiden har jeg gjort det). Lokkene hviler på kanten av den lille esken. De er litt bredere så de dekker godt over.

På lokkene har jeg brukt små perler som håndtak. De er enkelt pyntet da de ikke skal ta all oppmerksomhet fra kanten på toppen. Vårlig motiv og bursdags tekst. Jeg har også brukt perlesnor i bunnen av den lille esken.

Jeg laget en tag med tekst på ene siden og plass for personlig hilsen på andre siden. Håper du ble inspirert til å lage en gave esken, enten denne eller en annen variant.

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA