GAVEINDPAKNING – NYT LIV TIL GAMMEL EMBALLAGE

1 830

Har du vane for at gemme gammel emballage, æsker og kasser, fordi du lige kan bruge det til et eller andet? I så fald, er du ligesom mig! Når der har været fødselsdage eller Jul, så sørger jeg for at nuppe nogle af kasserne og æskerne. Ikke nok med det, jeg tager selvfølgelig også silkebånd og andet, som liiiiige kan bruges på et tidspunkt. “Hvad skal du dog bruge det til?” spørger manden altid og ryster på hovedet. Ja, ja, men han ryster ikke på hovedet, når han ser resultatet!

I dag vil jeg vise jer, hvordan jeg har givet nyt liv til en gammel emballage æske. Det var en emballage æske, som indeholdt et dejligt salatbestik. Og den vil nu få et nyt liv, så den slet ikke er til at genkende.

Materialer:

  • Gammel æske
  • Design papir (gavepapir kan også bruges)
  • Saks
  • Dobbelt klæbende tape eller lim.
  • Prægepen eller bone folder

 

IMG_0563

1.
Æske og design papir er klar.
 

IMG_0566

2.
Anbring æsken på bagsiden af design papiret. Find ud af, præcist hvor æsken skal placeres på design papiret.
Min æske skal have en lille centimeters afstand ved top og bund, samt placeres midt på papiret.
 

IMG_0564

3.
Sæt dobbelt klæbende tape på front siden af æsken.
 

IMG_0565

4.
Fjern det beskyttende lag fra tapen.
 

IMG_0566

5.
Placer nu æsken på papiret, præcist der hvor den skal være. Press godt til, så tapen fanger papiret.
 

IMG_0567

6.
Der hvor papiret skal bukkes rundt om æsken, har jeg brugt min prægepen.
Jeg har tæt op ad kanten på æsken, præget en linje i papiret.
 

IMG_0568

7.
Nu kan vi sætte dobbelt klæbende tape på siden af æsken.
 

IMG_0569

8.
Det anbefales at sætte dobbelt klæbende tape på bagsiden af æsken i samme omgang.
Dette gøres inden man fjerner det beskyttende lag på siden!
 

IMG_0572

9.
Fjern de beskyttende lag af tapen – kun det tape, som sidder på æskens side.
Buk nu forsigtigt papiret op om siden på æsken.
Brug eventuelt din bone folder til at presse papiret fast i tapen.
 

IMG_0570

10.
Nu er vi nået til æskens bagside. Vi har allerede sat dobbelt klæbende tape på.
Nu skal vi igen bruge vores prægepen langs kanten af æsken.
 

IMG_0572

11.
Fjern det beskyttende lag fra tapen og buk forsigtigt papiret rundt om kanten til bagsiden.
Brug eventuelt igen din bone folder til at presse papiret fast i tapen.
 

IMG_0574

12.
Mit papir var en smule længere end æsken. Så det skal også lige klares.
 

IMG_0573

13.
Jeg valgte at klippe det overskydende papir væk med en saks.
Man kan også vælge at bukke papiret ind over kanten og lime det fast på indersiden af æsken.
 

IMG_0575

14.
Så er æsken færdig og har fået et helt nyt look.
Jeg valgte ikke at gøre noget ved udtræks-delen af æsken, da dens sorte farve var perfekt til mit design papir.
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

15.
Selvfølgelig skulle der lidt mere til, så jeg lavede også en fin gavetag ud af et “Library Card”. 
Materialer brugt til at lave denne gavetag, kan ses HER.
 

Design papiret til æsken og gavetag’en er lavet af Fancy Pants kollektion “Nautical”.

Fancy Pants_Nautical_Collection Kit

Og her har vi det færdige resultat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For mere inspiration til gaveindpakning kan du se her, hvad vi tidligere har vist i The Paper Crafting:

 

1 kommentar
  1. Maryann Laursen skriver

    Rigtig flot resultat her Pia. Jeg er selv vild med alt hvad der kan genbruges, og mine spørger ikke mere, hvad jeg vil med det, men er selv begyndt at samle sammen, hvis de er nogen steder, og de ser noget, som mormor garanteret kan bruge, for hun kan jo bruge alt he he. Min svigersøn så godt mnok lidt mærkelig ud i hovedet forleden, da han havde revet en lomme af et par cowboybukser, som min datter ikke gad sy på de gamle laser igen, og han smed den over til mig med beskeden, her mormor, den kan du vel også bruge til et eller andet, og jeg så saggde ja tak, det kan du tro jeg kan he he he. Men de lærer det helt sikkert hen af vejen. og jeg elsker det, når jeg ser andre, der lider af samme “sygdom” ha ha ha. Tak for en rigtig fin tut her.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA