Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

GAVEMÆRKER OG INDPAKNING

Nu er der kun en 8 dage til jul, så jeg håber, at de fleste er ved at blive klar, og hvis ikke så er der en uge til endnu. Så I dag vil jeg vise jer, hvordan jeg i år lavede mine gavemærker og pakkede julegaverne ind. 

De fleste af de julegaver jeg køber bliver sendt op til min familie på Island. Så jeg skal altid helst være klar her i midten af december til at sende dem afsted, så de kan nå at ankomme inden jul. I år valgte jeg at pakke julegaverne ind i brunt genbrugspapir og brugte garn jeg havde liggende til at lave små pom-poms og kvaste ud af til pynt. Og til gavekortene valgte jeg at bruge sort, sølv og guld karton, samt forbogstavet af deres navne.

Jeg har lavet en lille video, hvor I kan se, hvordan det hele blev sat sammen.

Jeg håber, at jeg har givet jer lidt inspiration!
Dette er ligeledes min sidste post for i år, så jeg vil gerne bruge muligheden for at ønske jer alle sammen en rigtig Glædelig Jul, og godt nytår.
Jeg vil også takke redaktionen for et vidunderligt år, med altid så meget inspiration og kreativitet.

Og vi ses friske til nye udfordringer igen i 2017.  Kan I alle have det rigtigt godt så længe 🙂

Thordis 🙂

Leave a Reply

Translate »
GUEST DESIGNER TEAM 2017 – UPDATE

Der er sket en lille ændring til vores nye GD Team....

MP_NORDSTJERNEN_LINDA_NORGE_KORT_2017
NORDSTJERNEN: LINDA FRA NORGE

Linda, eller Linola som mange kjenner henne som, startet med scrapping...

ART JOURNALING: FARVERIGT VINTER TEMA

Kender I det, når man bare mangler lidt farve i tilværelsen?...

ART JOURNALING: TIME FLIES

Time Flies, tiden suser af sted og timerne flyder sammen og...