GD2016 INTRODUKTION: LINDA

0 1,056

Tænk at vi allerede er i juni måned – det første halvår er næsten gået. Det er nu blevet tid til at præsentere vores 6 og sidste medlem af The Paper Crafting’s GD2016 team. I dag skal I hilse på Linda Heskestad, som er vild med shabby chik og romantik. Linda er også kendt under blognavnet Lindas Papercrafting. Som sædvanligt, har vi stillet vores gjestedesigner nogle spørgsmål, så vi kan lære hende bedre at kende.

Linda har faktisk allerede været med i magasinet som gjestedesigner i år, da hun var med til at inspirere til The Paper Crafting’s 2 års fødselsdag. Hun var nemlig frisk på at være med til at hygge kreativt i vores Facebook gruppe “The Paper Events” på selve fødselsdagen. Og vi havde et brag af et kreativt event!

Jeg giver nu ordet videre til Linda.GD2016 Linda Heskestad

Hvem er du? Fortæl om dig selv.

Jeg heter Linda Iren S. Heskestad og bor i Grimstad sør i Norge. Jeg er gift og har to barn. Jeg er så heldig at jeg har ett eget hobbyrom, og her setter jeg med ned så fort jeg har mulighet til det. Jeg liker å være kreativ og før jeg ble bitt av papirbasillen broderte jeg mye. Nå går det i papir og kan ikke papirene være med så har jeg alltid et strikketøy på lur.

Hvorfor blev du fanget af denne hobby?

Jeg begynte så vidt å lage veldig enkle kort for ca 15 år siden. Etter at eldstemann ble født for drøye 9 år siden ble jeg mer intresert i å lage album. Etter dette har interessen bare vokst og voskt.

Beskriv din stil for os. Har din stil forandre sig over tiden?

Dette er det vanskeligste sprøsmålet å svare på. Jeg synes ikke selv at jeg har noen spesiell stil. Den varierer veldig fra prosjekt til prosjekt, men jeg er veldig glad i å sverte kantene på prosjektene mine og det gjør jeg nesten alltid. Stilen min har nok helt sikkert forandret seg over årene.

Vis os 2-4 af dine favoritprojekter. Fortæl os, hvorfor du er rigtig stolt af netop disse projekter.

GD2016 Linda Intro 01

Det første prosjeketet jeg vil vise dere en dekorert Toffifee eske som jeg lagde etter å ha vært på ett treff og fått distressteknikken demonstrert. Det jeg er fornøyd med på dette prosjeket er ”shaker” effekten og den selvlagde bakgrunnen.

GD2016 Linda Intro 02

Dette er en 30-års gave til ei veninne. På dette prosjektet er jeg egenglit fornøyd med alt – farger, papir og pynt.

GD2016 Linda Intro 03

Dette er et album i eske. Jeg er fornøyd med fagekombinasjonen på dette prosjektet og også hele løsningen med at den venstre siden på esken også er ryggen på albumet.

Hvad inspirerer dig? Og hvor finder du inspiration, når du har brug for det?

Dette er heller ikke så lett å svare på. Noen ganger blir jeg inspirert av å se andre bruke et produkt eller vise en teknikk. Jeg ser mye på andre på youtube og ustream, og jeg får veldig masse inspirasjon bare av å følge med på hva andre i andre deler av verden gjør og lager, men det er ikke så veldig ofte jeg kan si at inspirasjonen min kom fra det eller det.

Hvilke teknikker er dine favoritter?

Det går litt i perioder, men noe som veldig ofte går igjen er sverting av kanter, og at jeg gjerne bruker mønsterark fra samme serie på et prosjekt.

Hvad finder vi ofte på dine projekter?

Jeg bruker mye mønsterark, stempler og også en del diecuts.

Hvordan er din arbejdsproces fra start til slut?

Når jeg setter meg ned så vet jeg alltid hva jeg skal lage (album, kort e.l). Noen ganger går alt på skinner og jeg får gjort masse på et par timer, mens andre ganger blir det mer prøving og feiling og leting i det jeg har for å se om jeg finner noe som kan passe og hjelpe meg å komme videre. Jeg prøver alltid å avslutte et prosjekt før jeg begynner på et nytt ett.

GD2016 Linda Intro 04

Bilde av min scrappeplass.

Giv os din Top 5 af Kan-Ikke-Leve-Uden værktøjer/produkter. Og fortæl hvorfor.

  1. Skjærebrett og kniv – jeg må jo få papiret til å passe.
  2. Distress ink – de fleste kanter må svertes.
  3. Lim, tape og ATG – viktig med riktig lim på rikitg sted.
  4. Masse kartong i svart, krem, brun og kraft farge.
  5. Dies og stempler.

Hvad står øverst på din shoppe/ønske-liste lige nu?

De nyeste arkene fra Graphic 45, nye dies fra Tim Holtz og flere PL kort. Det pleier å komme noen nye produkter i løpet av sommeren og en del av de vil helt sikkert havne på ønskelista mi.

Hvem i vores scrappe-verden, drømmer du om at møde In Real Life? Og hvorfor?

Det er jo flere jeg kunne tenkt meg å møte, men da ville jeg gjerne gått på kurs med de også. De jeg har på lista mi er: Kathryn Krieger, Laura Denison, Jim Hankins – the gentleman crafter, Tim Holtz, Dyan Reaveley og Anne Rostad.

Hvor kan vi finde dig?

Klem Linda aka Lindas Papercrafting

Linda er tilbage igen torsdag den 23. juni med inspiration indenfor album og æsker. Det bliver absolut spændende og se, om det hendes første projekt bliver en æske eller et album.

Husk, at følge med i magasinet! Vores GD2016 team er med til at inspirere vores læsere hver eneste torsdag i 2016….Stay tuned!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA