GD2017 INTRODUKTION: JYTTE GRUND JENSEN

0 1,105

Nu er tiden kommet til at I skal lære vores næste Guest Designer at kende. Dette er en dag vi virkelig har glædet os til. Vi er så glade for at kunne introducere danske Jytte Grund Jensen for Jer. Jytte vil blandt andet inspirere Jer med lækre Tags projekter i 2017.

Til alle Jer nysgerrige, så har vi bedt Jytte svare på nogle spørgsmål, så I kan lære hende bedre at kende.

GD2017 Teamie – Jytte G. Jensen – Tags Inspirator:

Hvem er du? Fortell om deg selv:

Jeg hedder Jytte, født i 1963 og jeg bor i Odder, syd for Aarhus i Danmark. Jeg arbejder til dagligt med 2 deltidsjobs som kontorassistent.

Hvorfor begynte du med papirhobby? 

Jeg har altid elsket at tegne, lege med farver og klippe og klistre. For snart 30 år siden begyndte jeg på at lave kort og uroer som en slags terapi midt i en personlig krise. I dag er det blevet nærmest en livsstil for mig, at være kreativ og jeg nyder hvert et minut i min lille kreahule.

Beskriv din stil for oss. Har din stil forandret seg med tiden?

Min stil er nærmest “allround” og jeg bevæger mig nysgerrig og legesyg rundt i alle stilarter. For nogle få år siden var vintage-stilen det eneste jeg lavede, senere kom shabby chic ind i billedet også. De 2 stilarter er klart mine stærkeste sider og også dem, som jeg holder allermest af. Senere fik jeg øje på mixed media og jeg nyder af at lade fantasien flyde frit her. I 2016 har for alvor fået øjnene op for CAS og kan mærke, at jeg vil komme til at holde rigtig meget af den stilart også.

Vis oss 3-4 av dine favorittprosjekter:

Hva inspirerer deg? Og hvor finner du inspirasjon, når du har brukfor det?

Jeg ser en masse YouTube og lader mig inspirere af super dygtige piger verden over. Derudover bruger jeg Pinterest rigtigt meget og er med i mange kreative grupper på Facebook, så inspiration løber jeg ikke tør for.

Hvilke teknikker er dine favoritter?

Jeg holder meget af at lege med lag-på-lag teknikker – og det gælder egentlig inden for alle de stilarter, som jeg bevæger mig i. På vintage/shabby chic er det lag på lag i papir og pynt, i mixed media er det lag på lag af stencils, stempler og maling – og selv i CAS kan man bygge lag på lag ved hjælp af bl.a. stempler og sværte.

Hva finner vi ofte på dine prosjekter?

På næsten alle mine kort finder man en sløjfe. Desuden bruger jeg også ofte sværtede kanter, blingsten og blonder.

Hvordan er din arbeidsprosess fra start til slutt?

Jeg arbejder spontant og har ikke en fast fremgangsmåde. Jeg foretrækker at lade min mavefornemmelse styre arbejdsgangen fra start til slut. Ikke nogen plan og ikke nogen facitliste. Det er en arbejdsgang direkte fra hjertet til hånden.

Gi oss din Topp 5 av Kan-Ikke-Leve-Uten verktøy/produkter:

#1 Big Shot – den maskine åbner så mange muligheder inden for alle stilarter. Jeg ville simpelthen ikke kunne undvære den.

#2 MISTI-tool – et fantastisk redskab til især CAS kort.

#3 Vintage photo Distress Ink pad – den er simpelthen uundværlig på vintage-projekter.

#4 Mønsterpapir – jeg ELSKER lækkert papir og det er nok min største svaghed, når det gælder indkøb.

#5 Tekststempler – som kortmager er stempler og især tekststempler et MUST.

Hva står øverst på din shoppe/ønske-liste?

Øverst på min shoppe-ønskeliste står der en ny skæremaskine af god kvalitet. Jeg har i øjeblikket en MS skæremaskine, som jeg egentlig er glad for, men jeg synes knivene hurtigt bliver sløve. Så i 2017 må jeg finde ud af, hvilken ny skæremaskine, som jeg vil investere i.

Hvem i vår scrappe-verden, drømmer du om å møte In Real Life? Og hvorfor?

Der er så mange dygtige kunstnere i vores dejlige scrappeverden. De er alle til stor inspiration og som følger af mange på YouTube, har jeg rigtig svært ved at foretrække nogen frem for andre. Hver stilart har jo sine store navne og jeg ville gerne møde dem alle. Mest af alt for at takke dem for al den dejlige inspiration, men selvfølgelig også for at få et par tips og gode råd om teknikker.

Hvor kan vi finne deg i scrappeverdenen /sosiale media?

I kan lære mig bedre at kende her:

Min blog –  “Kort og andet godt”-  http://jytteskortoggodt.blogspot.dk/

Instagram: JytteGJ (jyttegjensen)

Facebooksiden “De Scrappe Kortkomtesser”.

Pinterest: Jytte Jensen
Mange hilsner,

Jytte aka Kort & Andet Godt

The Paper Crafting Magazine er utroligt glade for at have Jytte med på vores GD2017 Team. Og I har sandelig noget at glæde Jer til. Hun er tilbage med sit første projekt med fokus på Tags torsdag den 2. marts. Stay tuned!

Hvis du gerne vil se, hvem som ellers er med på vores Guest Designer Team 2017, så kig med HER.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA