UT I VERDEN: GIADA FRA ITALIA

1 1,339
Giada fra Italia har bare holdt på med papirhobby i et drøyt år, noe man ikke skulle tro når man ser hennes fantastiske papirprosjekter. Nedenfor kan du lese Giadas egen presentasjon av seg selv.

this is meHallo alle sammen! Jeg er Giada, jeg er 24 år gammel og bor i Italia sammen med min kjæreste Teseo og mine nydelige hunder Damon og Kiki (to dachs).

Jeg tror jeg kan definere meg som en kortlager fordi jeg først og fremst lager kort selvom jeg i den senere tid også har begynt å lage bokkort, esker og shakerboxes.

Jeg startet med denne hobbyen i januar 2013 etter jeg tok et kurs i fargelegging med blyanter. Etter det forsøkte jeg å fargelegge med copics, men fant først det perfekte fargeleggingsmediumet for meg da jeg startet å bruke Distress. Når det gjelder resten har jeg vært selvlært.

Jeg finner inspirasjon ved å se på bilder på Instagram og også ved å studere prosjektene til alle de andre svært talentfulle jentene som elsker denne hobbyen.

Jeg forsøker å finne tid til hobbyen så ofte jeg kan, noen ganger to til tre ganger i uken, andre ganger så snart jeg har fritid som jeg kan bruke på hobbyen… for meg er det morsomt og avslappende.

Selv som barn var jeg tiltrukket av håndarbeid og jeg holdt på med polymerleire og lagde smykker, armbånd og øredobber.

Jeg liker å lage dekorasjoner som jeg kan bruke i hjemmet mitt, for eksempel ved å sy (men der trenger jeg litt hjelp fra min mor) og jeg elsker å bake!

Jeg elsker Magnoliastempler og jeg er veldig glad for å være med i Magnolias Design Team.

bookcardBokkort hvor alt er laget i papir. Denne er ganske enkel å lage og er en veldig flott gave! 

 

box2

Denne boksen er laget til påske og inn i denne er det mange egg-formede sjokolader! 

card

Dette kortet er laget i forbindelse med en kirkelig høytid.

card 2

Dette kortet er et av mine favoritter. Jeg bruker ofte papir fra Maja Design og jeg liker å dekorere med frantage fra Stampendous.
 
 
card 3
Et “clean and simple”-kort hvor jeg bare dekorerte med to av mine favorittelementer; blomster og blonder. 
 
shakercard
Shaker box, dersom du rister kortet vil perlene på innsiden bevege seg.
 
 
Foto: Giada
Publisert med tillatelse
 
1 kommentar
  1. Maryann skriver

    This is soooo gorgeous work Giada, and to hear, you first started doing this last JAnuary is unbelievable, as it looks like, you´ve done this forever. You definitely have a great talent for this, that´s for sure. Your work here is absolutely stunning.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA