NORDSTJERNEN: GITTE FRA DANMARK

0 450

3

Pergamano er en form for papirhobby som har vært populær i Danmark. Det var også den hobbyen Gitte først startet med da hun begynte å lage prosjekter i papir. Men for fire år siden oppdaget Gitte scrapbooking og en ny verden åpnet seg, for som hun selv sier “Det er så mange forskellige muligheder og udforske”. I dag kan du bli bedre kjent med Gitte og hennes flotte papirprosjekter.

Gitte 1Hvad er dit navn?
Mit navn er Gitte S. Nielsen.

Hvor bor du?
Jeg bor i Kr. Hyllinge. En lille by på Sjælland. Jeg er gift med  Claus og har to store drenge på 17 og 18 år.

Har du egen blog/webside?
Ja jeg har min egen blog: Gitte’s kort

Hva slags form for papirprosjekter lager du?
Jeg laver kort og æsker og Altered art og er også begynt at lave lidt Mixed Media. Jeg er nok mest til Vintage og det lidt mere Steampunk. ( Rå look. )

Når startet du med papirhobby?
Jeg har næsten altid været kreativ. Jeg tror jeg startede med at strikke og hækle. På et tidspunkt begynte jeg at lave Pergamano. Det holdt på i ca 10 år.For ca 4 år siden opdagede jeg scrapbooking og det var en ny verden der åbnede sig. Der er så mange forskellige muligheder og udforske.

Kan du beskrive prosjektene som vi viser fram i denne presentasjonen?
Jeg har valgt at vise nogle kort og en værktøjskasse, som viser lidt af min stil. Jeg er meget glad for at lave Herrekort.

1 2

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA