Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

GITTES NYTTÅRSKORT

MP_Gittes nyttårskort_2015

Vi starter “Nordlyset” i 2015 med et flott nyttårskort fra Gitte i Danmark. En lekker stjerne med glitter og en bakgrunn som gir en litt fornemmelse av snø hilser det nye året velkommen. Med en slik start på 2015 er det vel bare å glede seg til fortsettelsen?

Nyttårskortet er laget som et alminnelig brettekort. Gitte har brukt kvistkartong som base for kortet og mønsterpapiret er fra Riddersholm Design. I tillegg har hun lagt til bølgepapp.

Den sorte stjernen er laget av kraftig sort glitterkartong og stjernediesen er fra Marianne Design. Gitte har også limt sorte halvperler på kortet. For å lage teksten brukte Gitte Dymo. Alle kanter er revet og svertet med Distress Ink (Vintage Photo).

Størrelsen på kortet er 14x14cm, og Gitte brukte rundt en og en halv time på å gjøre kortet ferdig. Inspirasjon hentet hun fra en skisse hun fant på Facebook.


The Paper Crafting takker Gitte for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte nyttårskort i magasinet og dersom du vil se mer av det Gitte lager finner du bloggen hennes her: Gitte’s kort

Foto: Gitte
Publisert med tillatelse

2 Comments

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...