GJENBRUK OG PAPIRHOBBY DEL 3 “SJOKOLADEPAPIR”

3 860

DSC_6239Gunn-Eirill i Norge hadde en hyggelig start på mars måned, hun satte til livs 1,5 kilo med Stratos-sjokolade. Da hun var ferdig med sjokoladene gjorde hun ikke det som de fleste av oss gjør, nemlig kaster papiret. Nei, hun tok papiret med seg til hobbyplassen og lagde sommerfugl-treet du ser til høyre. Hvordan var det i det hele tatt mulig?

Gunn-Eirill smeltet sjokoladepapiret med varmepistolen sin og formet hver del til grener og stamme. Etter at grenene og stammene var formet, limte hun delene sammen til et tre.

Treet står på en gammel spikereske hvor kantene er grunnet med Gesso. Mønsterpapiret fra Graphic 45 ble skjært ut til paneler, kantene ble rufset og svertet og deretter limt på esken.

1911744_10151905485356073_442997564_nSommerfuglene på treet er også fra et mønsterark fra Graphic 45. De ble klippet ut og limt på treet. Innimellom de store er det limt mindre sommerfugler som er punchet ut. Hele treet er grunnet med Gesso og malt med matt hvit maling.

Innsiden av esken er kledd inn med mønsterpapir, og det er god plass til en gave eller et minialbum. Blomstene Gunn-Eirill har brukt kommer fra Prima, Wild Orchid Crafts og Storyteller. De har fått litt glitterlim på seg for å skape litt mer liv i dem. All pynt er limt på med limpistol.  Nøkkelhullet som du ser på esken er også fra Graphic 45.

Alle foto: Gunn-Eirill Gjelseth Rauan
Publisert med tillatelse

DSC_6245DSC_6250

3 kommentarer
 1. Lena_J skriver

  Fantastisk… Det må jo helt klart kalles for god gjenbruk 😉

 2. Maryann skriver

  WAUW hold da op hvor er det bare flot. jeg har brugt chokoladepair til mange ting, men det er godt nok første gang, jeg ser noget som det her, men jeg er helt vild med det. Den idé skal da godt nok lige gemmes i baghovedet, det er helt sikkert.

 3. Helle skriver

  Noe så kreativt og flott,Gunn-Eirill 🙂
  Jeg er imponert over dine krumspring !
  Godklæm fra Nord
  -Helle-

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA