GJENBRUK OG PAPIRHOBBY: INNPAKNING TIL LEKETØY

1 916

Av Lina Witzner

I forbindelse med Scrapbookingdagen 3. mai publiserte vi for første gang Lina Witzners artikkel og video om gjenbruk av innpakning til leketøy. Som en del av artikkelserien “Gjenbruk og papirhobby” i The Paper Crafting viser vi Linas flotte layout på nytt i dag til de som ikke fikk denne med seg tidligere denne måneden. 

Type prosjekt: Layout
Anledning: Generell
Hovedfarge: Blå/turkis

TCP09_01

At bruge ting der ikke er beregent eller indkøbt til layouts, er med til at gøre mine virkelige unikke. Denne gang er det indpakningen til noget legetøj jeg har brugt. Da layoutet handlede om selv samme legetøj, og min datters glæde ved det, virkede det ret naturligt at bruge indpakningen også. Men jeg kunne også have brugt billeder fra et legetøjskatalog eller lignende.

Det er dog ikke altid farverne passer helt så godt, med de papirer og pynt jeg har fundet frem. Denne gang har jeg brugt vellum løsningen, for at tone de skarpe farver lidt ned, og lavet en lille lomme/kuvert. På den måde kan man stadig se hvad der er i, men farverne er ikke så overvældende.

TCP09_03

TCP09_02

TCP09_04

Foto: Lina Witzner
The Paper Crafting

1 kommentar
  1. Maryann Laursen skriver

    Ja det er et godt emne, som man kan blive ved med at udvide i det uendelig,Tusind tak for flere gode ideer her fra Lina, de ryger lige i min genbrugsbank med det sammen

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA