NORDLYSET: GLAD PÅSK

0 1,095

Joanna fra “Harty by Heart” har laget skikkelig glade og fargerike påskekort i år. Kortene er laget på bestilling fra en kollega av Joanna. Motivet er fargelagt med Copics, mens Joanna har brukt Distress Ink på landskapet rundt. Nedenfor kan du lese Joannas egen beskrivelse av hvordan kortene er laget.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Påske
Stilart: Playful
Teknikker brukt: Stempling, fargelegging, Die Cutting, embossing
Pynt/dekor: Die Cuts, vellum
Hovedfarge: Blått
Medium som er brukt: Copics

IMG_2335

Jag började med att skära till vit cardstock till 9,5 x 13,5. Jag stämplade kycklingarna med svart Memento ink och färglade dem med copics ( Y17, Y08, R24, YG05, V04 ). Sedan tog jag distress ink, mowed lawn och färgade in pappret, mest i kanterna för att göra gräset. Jag gjorde samma sak för att göra himlen och även då använde jag distress ink, salty ocean.

Jag använde ett distress verktyg för att rugga upp kanterna, har man inget sånt går det lika bra med en sax. Jag stämplade hälsningen Glad Påsk på vellum med Versamark ink och embossade det i vitt. Ordet “Påsk” stämplade jag med en alfabetstämpelset från SEED och “glad” kommer från You do’s julord, det stod egentligen “glad jul” men jag stämplade bara ordet glad.

Till molnen använde jag en die från Paper Smooches som heter Clouds. Sedan så fäste jag panelen på ett vitt kort med storlek 15×11. Kycklingstämpeln kommer från butiken Forma hantverk som tyvärr inte finns längre.

The Paper Crafting takker Joanna for at vi fikk lov å vise fram hennes herlige påskeinspirasjon i magasinet. Du kan besøke Joannas blogg her: Harty by Heart.

Foto: Joanna Harty

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA