GODT NYTT ÅR!

0 740

Vi er allerede to dager inn i 2017 og vi håper at alle våre lesere har hatt en flott jule- og nyttårsfeiring. Vi vil takke alle lesere, gjestedesignere og samarbeidspartnere for et flott 2016 og vi håper at dere vil følge oss også i 2017. I The Paper Crafting vil vi bruke dette året på å utvikle webmagasinet videre og vi har en rekke spennende prosjekter på gang. 

I går presenterte vi det nye GD-teamet og vi gleder oss til å følge våre seks gjestedesignere fra Danmark, Norge og Sverige dette året. Vi er veldig takknemlige og glade for at så mange ønsket å være med i teamet og jeg vil benytte anledningen til å takke alle som søkte. Vi har også fått utvidet redaksjonen med to nye skribenter fra 1. januar – Bente-Heidi Mjørnaren fra Norge og Susan Janicula fra Danmark. Både Bente-Heidi og Susan var med i GD-teamet i 2016 og vi ser fram til å fortsette samarbeidet med disse to dyktige damene også i år. 

I november 2016 satte vi i gang en nominasjonsprosess med formål om å kåre “Årets skandinaviske scrapper 2016”. Fram til og med 31. januar kan man nominere den eller de man mener kan fortjene denne tittelen og dersom du ennå ikke har nominert din favorittscrapper kan du lese mer om det her: “Hvem blir årets skandinaviske scrapper 2016?” I løpet av februar og mars vil det bli arrangert semifinaler og den endelige kåringen av “Årets skandinaviske scrapper 2016″ finner sted på Scrapbookingdagen 6. mai. 

I 2017 starter vi opp med artikler om interiør/”Home Deco”. I korthet går det ut på at vi, i tillegg til å skrive artikler om kort og andre papirprosjekter, også vil skrive mer om mindre interiørprosjekter – for eksempel om hjemmelagde gaver som kan gis bort sammen med håndlagde kort. Dersom du ønsker å tipse oss om noe du har laget er du veldig velkommen til det (e-post: editor@thepapercrafting.com)

I oktober er det World Cardmaking Day og tradisjonen tro satser vi på å holde et Cyber Crop i Facebook-gruppa “The Paper Events” i anledning dagen. I tillegg til en overraskelse eller to, som foreløpig er hemmelige, vil vi også kåre “Årets favorittbutikk” denne dagen. 

Vi vil gjøre det vi kan for å utvikle The Paper Crafting videre til det beste for det skandinaviske scrappemiljøet. Dersom du ønsker å bidra til utviklingen av Skandinavias fremste webmagasin om papirhobby kan du melde deg inn i vår Facebookgruppe – den finner du her: The Paper Crafting Community (TPCC) Vi setter stor pris på alle tips, bidrag, ros eller ris. 

Da gjenstår det bare for meg å ønske dere alle et riktig godt og kreativt nytt år!

Beste ønsker fra Marit

Illustrasjon: Maialisa, Pixabay
License: CC0 Public Domain

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA