Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

GRETHES ELEGANTE STRIMLE-KORT

MP_GRETHE_DK_KORT_2015

Vi kjenner nok til det alle sammen, det fine papiret vi aldri helt får til å bruke. Akkurat det har Grethe tatt konsekvensen av, og på kortet vi viser i dag har hun brukt et av sine flotteste papir. Hvordan hun klarte det kan du lese mer om nedenfor.

Nogle gange sidder jeg med noget papir med så fine motiver at jeg næsten ikke ved hvordan jeg skal bruge dem. Sådan var det også med dette papir på 15×15 cm.

Fine motiver med franske motiver, så jeg lavede nogle strimler på 2 cm i bredden og 14 cm i højden. Blandede strimlerne fra de 2 ark, gav dem lidt sværte i kanterne med en brun distress ink.

Jeg laver næsten altid kortbasen med kvistkarton, og det gælder også i dette tilfælde. Da strimlerne var sat på kortet, fik kortet også lidt sværte rundt i kanten.

Jeg ville ikke pynte det for meget, så gemmerne blev gemmemsøgt hvor jeg fandt den ovale broche-lignende del, og bag den gennemsigtige plast satte jeg et motiv af Notre Dame i Paris.

Et rosa blonde bånd og en et stykke af en swirl i små sten er brugt som pynt. Jeg forsøger at holde pynten i et ulige antal og derfor er der 3 forskellige pyntedele på kortet.


The Paper Crafting takker Grethe for at vi fikk lov å vise fram hennes elegante kort i magasinet og dersom du vil se mer av det Grethe lager finner du Facebook-siden hennes her: GB Kort

Foto: Grethe
Publisert med tillatelse

2 Comments

Leave a Reply

Translate »
ENGLE ACCORDIAN BOG

Min inspiration til denne Engle Accordian Bog er vores årstid –...

8. DESEMBER: JAKTEN PÅ KORTMAKERNE

Hver tredje dag fram til julaften vil vi finne fram til...

NORDLYSET: INGES NATURALISTISKE JULEKORT

Inges julekort er laget i en naturalistisk, ren og enkel stil....

7. DESEMBER: JAKTEN PÅ KORTMAKERNE

  Hver tredje dag fram til julaften vil vi finne fram...