Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

GUNN ANITAS JULEKORT

12376532_527908187377081_4540241902566861572_n

I dag har vi, kanskje ikke så overraskende, valgt å vise et julekort i “Nordlyset”. Dette nostalgiske julekortet er laget av Gunn-Anita i Norge og jeg liker så godt måten Gunn Anita har tatt opp fargene i motivet og latt de gå igjen i kortet. 

Beskrivelse av prosjektet: Kortet er ett julekort som jeg skulle ha med meg på en julemesse. Kortet er laget med Pion designpapir. Hadde ikke noen plan da jeg begynte, brukte bildet som utgangspunkt.

Hvordan er prosjektet laget: Jeg har først bestemt meg for hvilket bildet jeg skal ha som hovedmotiv. Deretter har jeg valgt ark i farger som passer. Jeg har bygd opp de forskjellige lagene bak det. Svertet alle ark med chalk ink. Har panel i Bazill bak alle mønsterarkene. Panelene er 3 mm større enn mønster arkene. Brukt en Martha Stewart punch til ha lage effekt bak bildet. La to opp på hverandre. Og ett blondebånd fra Nille opp på der igjen. Jeg hadde lyst til ha god jul ned på bildet og derfor satte jeg blomstene på siden. Til slutt har jeg brukt Stickles glitter rundt og på bildet.( dette synes mer i virkeligheten)

Størrelsen på kortet er 15×15 cm.

Materialer: Kortbase og paneler i hvit bazill. Mønsterark og bildet er fra Pion Design. Har blandet flere kolleksjoner. Blonde bånd fra Nille. Blomster fra Wild Orchid Kraft. God jul i tre er fra Wycinanka. Stickles glitter lim. Chalk ink Chestnut brown til å sverte kantene med. Martha Stewart kantpunch.

Brukte ca to timer på kortet.

Inspirasjon: Jeg får inspirasjon av å se på hva andre lager. Masse flott rundt på Facebook, Instagram og Pinterest. Synes det er veldig moro å se på hva andre lager. Ser også endel på YouTube. Nå har jeg også vært med på noen Scrappetreff i Stavern og synes det er veldig inspirerende og gøy.


The Paper Crafting takker Gunn Anita for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte julekort i magasinet og dersom du vil se mer av det Gunn Anita lager finner du hennes Instagram-profil her: @hobbyfrik

Foto: Gunn Anita
Publisert med tillatelse

Leave a Reply

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...